• Top Stories

    Prorata για Κεντροαριστερά: Πρώτη η Γεννηματά με 25% – Τρεις για τη δεύτερη θέση

    • NewsRoom
    Φώφη Γεννηματά

    Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης


    Στην πρώτη θέση του βάθρου βρίσκεται η Φώφη Γεννηματά και έπονται στον αγώνα αναμέτρησης ο Νίκος Ανδρουλάκης, Σταύρος Θεοδωράκης και Γιώργος Καμίνης για τη δεύτερη θέση, που οδηγεί στον β’ γύρο, όπως δείχνουν τα στοιχεία της έρευνας που διενήργησε η εταιρεία δημοσκοπήσεων Prorata και δημοσιεύει σήμερα η «Εφημερίδα των Συντακτών».

    Από τους εννέα διεκδικητές της αρχηγίας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, η Φώφη Γεννηματά κατέχει το προβάδισμα με ποσοστό 25%.

    Για το αργυρό μετάλλιο αναμετρούνται τρεις υποψήφιοι, με διαφορές στα όρια ή μικρότερες του στατιστικού λάθους, γεγονός που προμηνύει  ντέρμπι ψήφων το βράδυ της 12ης Νοεμβρίου.

    Πιο συγκεκριμένα, ποσοστό 11% συγκεντρώνει ο Νίκος Ανδρουλάκης, μισή μονάδα υπολείπεται ο Σταύρος Θεοδωράκης (10,5%) και ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής ο Γιώργος Καμίνης με 9%. Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους υποψηφίους, 6% λαμβάνει ο Γιάννης Μανιάτης, 3% ο Γιάννης Ραγκούσης, στο 1% καταγράφονται οι Κωνσταντίνος Γάτσιος και Δημήτρης Τζιώτης και στο 0,5% ο Απόστολος Πόντας.

    Σημειώνεται ότι εξαιρετικά υψηλό (33%) είναι το ποσοστό των αναποφάσιστων, παρά το ότι η αναμέτρηση οδεύει προς την τελική της ευθεία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΤΕΡΝΑ: Ολοκλήρωσε έργο 250.000 τ.μ. στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (pics + video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελλάκτωρ: Το θετικό και το αρνητικό σενάριο της S&P

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι αλλάζει στο Taxis-Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες και νέα έντυπα δηλώσεων

     



    ΣΧΟΛΙΑ