• Top Stories

    ΝΔ: Ό,τι καταστροφικό επιθυμούσε ο Παρασκευόπουλος, το πέτυχε ήδη

    • NewsRoom

    Νίκος Παρασκευόπουλος


    Με μια καυστική ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία σχολίασε την δήλωση του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου, περί της ανάγκης σταδιακής κατάργησης του νόμου του για την αποσυμφόρηση των φυλακών.

    Ο κ. Παρασκευόπουλος υποστήριξε πως ο κ. Μητσοτάκης έχει δίκιο στην κριτική του. «Ο όποιος νόμος Παρασκευόπουλου, ο αποσυμφορητικός νόμος -κακώς τον ονομάζουν νόμο Παρασκευόπουλου για να στιγματίζουν εμένα – αλλά ένας έκτακτος νόμος ο οποίος οφείλεται σε έκτακτες συνθήκες συμφόρησης δεν έχει λόγο ύπαρξης παγίως», δήλωσε χαρακτηριστικά.

    Η δήλωση του πρώην υπουργού, μάλιστα, έρχεται λίγες μέρες μετά την υπεράσπιση της «αναγκαιότητας» του νόμου από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, από το βήμα της βουλής. Αλλά και της απόφασης της κυβέρνησης, μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο, να δώσει νέα ετήσια παράταση στο νόμο Παρασκευόπουλου.

    Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, «Ο κ. Νίκος Παρασκευόπουλος αφού έβγαλε από τις φυλακές περισσότερους από 2.000 κρατούμενους για κακουργήματα, σήμερα εισηγήθηκε την κατάργηση του νόμου του, με το επιχείρημα ότι είναι, πλέον, αχρείαστος!

    Πράγματι ό,τι καταστροφικό ήθελε να πετύχει ο κ. Παρασκευόπουλος το πέτυχε. Ας πείσει, όμως, και τον Αλέξη Τσίπρα να υιοθετήσει το πάγιο αίτημα της Νέας Δημοκρατίας, καθώς μόλις την Παρασκευή χαρακτήρισε αναγκαίο τον κατάπτυστο νόμο του».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ν.Παρασκευόπουλος: « Να σταματήσει να ισχύει ο νόμος μου για τις αποφυλακίσεις!»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελεύθερη με τον νόμο Παρασκευόπουλου η Βίκυ Σταμάτη



    ΣΧΟΛΙΑ