• Top Stories

    Καταιγίδα με χαλάζι στην Αθήνα: Στο Κερατσίνι παρασύρθηκαν αυτοκίνητα (video)

    • NewsRoom
    καιρός


    Νέο κύμα κακοκαιρίας αντιμετωπίζει από τις 11 το πρωί η Αθήνα καθώς οι προβλέψεις των μετεωρολόγων που έλεγαν ότι και η Παρασκευή θα είναι μια δύσκολη ημέρα από το μεσημέρι και μετά στην πρωτεύουσα, βγαίνουν αληθινές.

    Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες στο κέντρο της Αθήνας έπεσε ξανά χαλάζι.

    Η στιγμή του ισχυρού κεραυνού στα βόρεια προάστια

    https://www.youtube.com/watch?v=UE0acs6Sbi8

    Αναγνώστης απο Μοσχάτο (Οδός Θεσσαλονίκης)

    Το μεγαλύτερο πρόβλημα φαίνεται για την ώρα να εντοπίζεται στο Κερατσίνι καθώς έχουν πλημμυρίσει δρόμοι και έχουν παρασυρθεί αυτοκίνητα. Λίγα λεπτά μετά τις 11 η τροχαία ανακοίνωσε ότι έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Γρηγορίου Λαμπράκη, στο Κερατσίνι, από το ύψος της συμβολής της με την λεωφόρο Σχιστού έως τη συμβολή με τη λεωφόρο Λαμπράκη λόγω συσσώρευσης υδάτων στο οδόστρωμα.

    Ο πρώτος «γύρος» κακοκαιρίας στο κέντρο της Αθήνας ξεκίνησε στις 10 το βράδυ της Πέμπτης με δρόμους και στενά να μετατρέπονται σε «ποτάμια».

    Πολλοί οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους, καθώς οι δρόμοι μετατράπηκαν γρήγορα σε ποτάμια και η ορατότητα ήταν σχεδόν μηδενική. Η πυροσβεστική δέχθηκε συνολικά 35 κλήσεις από πολίτες, κυρίως σε περιοχές του παραλιακού δικτύου, τον Πειραιά, τα Γλυκά Νερά, το Χαλάνδρι και άλλα προάστια, ενώ προβλήματα από πλημμύρες προκλήθηκαν και στις περιοχές των Λιοσίων και του Ιλίου. Ακόμα 35 κλήσεις για βοήθεια δέχθηκε η Πυροσβεστική στην Αίγινα, όπου επίσης χτύπησε η σφοδρή καταιγίδα.

    https://www.youtube.com/watch?v=q8RgiaqmRe8



    ΣΧΟΛΙΑ