• Top Stories

    Κ.Μητσοτάκης: Να χτυπήσουν εμένα, όχι τη γυναίκα μου

    • NewsRoom
    Μητσοτάκης

    Κυριάκος Μητσοτάκης, πρωθυπουργός


    Σκληρή απάντηση στην Κυβέρνηση και τους μηχανισμούς της έδωσε μέσω του βήματος του 4ου προσυνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την επίθεση που πραγματοποιεί το Μαξίμου στη σύζυγό του και τα όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

    Ο κ. Μητσοτάκης στράφηκε κατά του πρωθυπουργού, υποστηρίζοντας πως προσπαθεί να διασωθεί πολιτικά «μέσα από τη λάσπη και την παραπληροφόρηση», χρησιμοποιώντας, όπως τόνισε «ένα παρακράτος που ο ίδιος οικοδομεί, μόνο και μόνο, για να συκοφαντήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους».

    «Την ίδια ώρα που εμείς μιλάμε για το μέλλον, κάποιοι επιδιώκουν όχι απλά να ανακυκλώνουν το παρελθόν, αλλά να βρίσκουν ένα βολικό άλλοθι στα προβλήματα που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει, πετώντας λάσπη και συκοφαντώντας τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Τους λέω, λοιπόν, να σηκώσουν το βλέμμα τους, να με κοιτάξουν στα μάτια. Κι αν θέλουν να χτυπήσουν κάποιον εμένα και όχι τη γυναίκα μου. Ο Καζαντζάκης έλεγε μία σοφή κουβέντα. Το ψέμα είναι ανανδρία. Και θα σας έλεγα ότι να επιτίθεται κανείς πλαγίως συχνά και με υπονοούμενα στη σύζυγο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μία γυναίκα που δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα, η οποία έχει διακριθεί στον ιδιωτικό τομέα, η οποία προσπαθεί να χτίσει τη δική της επιχειρηματική δραστηριότητα, αυτό είναι διπλή ανανδρία», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

    «Θέλω να ξαναπώ κάτι. Είπα στη Βουλή και στον κ. Τσίπρα ότι δεν είναι ντροπή να χάνει κάποιος εκλογές. Αυτό που είναι ντροπή είναι να προσπαθεί κάποιος να διασωθεί με λάσπη, με παραπληροφόρηση, με χυδαιότητες, χρησιμοποιώντας ένα παρακράτος που ο ίδιος οικοδομεί, μόνο και μόνο για να συκοφαντήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με τον Μιχάλη Λεμπιδάκη (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδ. Γεωργιάδης: Σφοδρή επίθεση στους «ζάμπλουτους ηθικολόγους» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μαρέβα Μητσοτάκη: Γιατί η εταιρεία της δεν ήταν στην σκιά. Όλη η αλήθεια



    ΣΧΟΛΙΑ