ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την επανεμφάνιση τους έκαναν σήμερα το πρωί μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις», πραγματοποιώντας συγκέντρωση έξω από το Δικαστικό Μέγαρο στη Θεσσαλονίκη,παρόλο που ο Αρτέμης Σώρρας παραμένει ακόμα άφαντος.
Τα μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις» έστησαν δυο μεγάλα πλακάτ αριστερά και δεξιά στην κεντρική είσοδο των δικαστηρίων και μοίραζαν φυλλάδια. Δεν τους εμπόδισε ούτε η ισχυρή βροχή.
Οι ίδιοι, καλούσαν τον κόσμο να ενημερωθεί για το πώς μπορούν να απαλλαγούν από τα χρέη τους με χρήματα που υπάρχουν ήδη, διατυμπανίζοντας ταυτόχρονα την αθωότητα του αρχηγού τους, Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος εδώ και 8 περίπου μήνες είναι εξαφανισμένος και εμφανίζεται μόνον μέσα από κάποια ηχητικά μηνύματα στο διαδίκτυο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Προκαλεί ο Κουρουμπλής δηλώνοντας πως οι ακτές είναι καθαρότερες από πριν
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κακοκαιρία «Ευρυδίκη»: Καταιγίδες στην Αττική και πλημμύρες στο Ναύπλιο (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απρόσμενη συνάντηση! Τι συζήτησε ο Παπανδρέου με την Κέιτλιν Τζένερ; (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Νέα υποχώρηση μετά τις δηλώσεις Τραμπ για τις τιμές
- Τραμπ – Στάρμερ: Διαφώνησαν για Ουκρανία και Παλαιστίνη
- Google: Ενσωματώνει το Gemini στο Chrome μετά την αποφυγή αναγκαστικής πώλησης
- Ισραήλ: Ο στρατός εισηγείται αναστολή της εισόδου ανθρωπιστικής βοήθειας από την Ιορδανία μετά την επίθεση στο συνοριακό πέρασμα Άλενμπι
