• Top Stories

    H «Επαναστατική Αυτοάμυνα» ανέλαβε την ευθύνη για την ένοπλη επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

    • NewsRoom


    Η οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα» ανέλαβε την ευθύνη για την ένοπλη επίθεση κατά αστυνομικών έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στις 6 Νοεμβρίου, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες της Αντιτρομοκρατικής. Και αυτό καθώς ήδη, η βαλλιστική εξέταση είχε δείξει πως πίσω από την ένοπλη επίθεση βρισκόταν η συγκεκριμένη οργάνωση.

    Με μια προκήρυξη 6.000 λέξεων, η «Επαναστατική Αυτοάμυνα» δηλώνει πως η επίθεση έγινε και πάλι στα ΜΑΤ γιατί «αποτελούν το εξειδικευμένο εργαλείο άσκησης βίας και τρομοκρατίας ενάντια στο κοινωνικό κίνημα».

    Μάλιστα, αναφέρουν πως ο αστυνομικός σώθηκε χάρη στα αντανακλαστικά του, καθώς έσκυψε τη στιγμή που πατούσαν τη σκανδάλη, ενώ δεν είχαν χρόνο να ξαναρίξουν, γιατί ήθελαν να χτυπήσουν με χειρουργική ακρίβεια έτσι ώστε να υπάρχει απουσία πεζών και αυτοκινήτων από το χώρο της επίθεσης.

    Παράλληλα, αναφέρονται και στην επέτειο του Πολυτεχνείο: «43 χρόνια κουκουλωμένης δικτατορίας, όλες οι μάσκες έχουν ξεφτίσει. Ξεσηκωνόμαστε, οργανωνόμαστε, οπλιζόμαστε για να γκρεμίσουμε το σύστημα», αναφέρουν οι τρομοκράτες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΕΛΑΣ: Στόχος της επίθεσης στην Χαριλάου Τρικούπη ήταν οι αστυνομικοί



    ΣΧΟΛΙΑ