• Top Stories

    Ευαγγελισμός: Οι γιατροί μας χειρουργούν ανιδιοτελώς – Να προβεί σε καταγγελία όποιος έχει αντίρρηση

    • NewsRoom
    νοσοκομεια


    «Η Διοίκηση του Νοσοκομείου είναι ανοικτή σε καταγγελίες πολιτών για τα φαινόμενα διαφθοράς», ανέφερε σε ανακοίνωση Τύπου η διοικήτρια του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, με αφορμή την εισβολή μελών του Ρουβίκωνα σε γραφείο γιατρού, τον οποίο απείλησαν να του κόψουν το χέρι, αν μάθουν ότι δέχτηκε φακελάκι.

    Η επικεφαλής του νοσοκομείου, Νάγια Μητσάκη τονίζει στην ανακοίνωσή της ότι: «Υπάρχουν θεσμοί, οι οποίοι λειτουργούν, εμπιστευόμαστε και οφείλουμε να σεβόμαστε, όπως το «Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Πολιτών» που συστάθηκε σύμφωνα με το άρθρο 60 του Ν. 4368/2016 και την υπ’ αριθμ. πρωτ. Α3δ/Γ.Π. οικ. 10976/10.2.2017 Υπουργική Απόφαση που καθορίζει το πλαίσιο οργάνωσης και λειτουργίας του.

    Νέο θεσμό επίσης αποτελεί η «Λίστα Χειρουργείου», που συστάθηκε σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. Α3Α/οικ.97136/23.12.2016 Υπουργική Απόφαση, η λειτουργία της οποίας ξεκίνησε στο Νοσοκομείο στις 27.3.2017 και μέχρι σήμερα αποδεικνύεται επιτυχής.

    Έτσι, έχουν τεθεί ασφαλιστικές δικλείδες για την διευκόλυνση υποβολής καταγγελιών, αναφορών, παραπόνων κ.λ.π., η διερεύνηση των οποίων άμεσα αντιμετωπίζεται με διεξαγωγή Προκαταρκτικής Έρευνας, Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης και ότι άλλο απαιτείται.

    Το προσωπικό του Ευαγγελισμού παρέχει πολύ υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με επαγγελματισμό, αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια.

    Τα παραπάνω έχουν εμπεδωθεί στη συνείδηση του Έλληνα πολίτη, που με την εμπιστοσύνη του έχει αναδείξει τον «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ» σε κορυφαίο Νοσηλευτικό Ίδρυμα».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ziegler Kamil: Ο ΟΠΑΠ θα δημιουργήσει άμεσα τουλάχιστον 5.000 θέσεις εργασίας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρ. Πειραιώς: Ολοκληρώθηκε η τιμολόγηση του καλυμμένου ομολόγου 500 εκ. ευρώ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αλ. Καραβίτης (Syncbnb): «Θέλουμε να γίνουμε No1 πλατφόρμα μίσθωσης ακινήτων στον κόσμο»



    ΣΧΟΛΙΑ