• Top Stories

    Επί ποδός οι Αστυνομικοί στην Δυτική Αττική – Συλλήψεις ατόμων για πλιάτσικο

    • NewsRoom
    Αστυνομία


    Ο φόβος των κατοίκων της Δυτικής Αττικής, μετά την απίστευτη καταστροφή που προκάλεσε η καταιγίδα, έχει αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα, καθώς πληθαίνουν οι καταγγελίες για απόπειρες για πλιάτσικο στα σπίτια και καταστήματα της περιοχής.

    Ήδη στα χέρια των Αρχών έπεσαν 4 Ρομά, οι οποίοι βρέθηκαν μέσα σε πλημμυρισμένο εργοστάσιο στην περιοχή της Μάνδρας για να κάνουν πλιάτσικο. Οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν το πρωί της Πέμπτης, την ώρα που επιχειρούσαν να φορτώσουν ένα ψυγείο στο όχημά τους.

    Οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν απροστάτευτοι, καθώς οι δυνάμεις της Αστυνομίας στην περιοχή δεν φαίνεται πως επαρκούν για να προστατέψουν το σύνολο των ερειπωμένων κτηρίων. Παρά το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛΑΣ που έχει τεθεί από την Τετάρτη σε εφαρμογή, οι κάτοικοι δεν νιώθουν ασφαλείς περιμένοντας μέσα στις περιουσίες τους, παρά τις καταστροφές, προσπαθώντας να αποτρέψουν το πλιάτσικο.

    Με εντολή του Αττικάρχη, οι Αστυνομικοί της Δυτικής Αττικής έχουν εξαιρεθεί από το σχέδιο που αφορά την επέτειο του Πολυτεχνείου, προκειμένου να παραμείνουν στις πληγείσες περιοχές.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κλιμάκιο ιατρών στις πληγείσες περιοχές της Δυτικής Αττικής στέλνει ο ΙΣΑ
     
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο Σοκ! Ένας ακόμα νεκρός εντοπίστηκε στη Νέα Πέραμο – Στους 16 τα θύματα



    ΣΧΟΛΙΑ