ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 58χρονου δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη.
Ο δράστης συνελήφθη στις 7-11-2017 από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα από την οποία επήλθε θάνατος, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Τα στοιχεία του είναι: ΕΣΣΑΤΖΑΝΙΑΝ-ΣΟΡΟΠΙΔΗΣ Εμμανουήλ του Γρηγορίου και της Σταυρούλας, γεννηθείς στις 3-1-1959 στη Νέα Ιωνία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κοντονής: «Tυπικό θέμα, ήσσονος σημασίας» αν βγήκε με τον ν.Παρασκευόπουλου ο δολοφόνος της Δώρας (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ομολογία σοκ του 58χρονου – Πώς σκότωσε την εφοριακό
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σ.Κοντονής: Διαψεύδει ότι ο 58χρονος κατηγορούμενος αποφυλακίστηκε με τον νόμο Παρασκευόπουλου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Qualcomm: Απογοήτευσαν οι προβλέψεις για το τέταρτο τρίμηνο
- Snap: Απογοήτευση από τα έσοδα και τον αριθμό χρηστών στο τρίτο τρίμηνο – Πτώση 10% για τη μετοχή
- Wall Street: Επιστροφή στις 53.000 μονάδες για τον Dow Jones με άλμα 3% για τη νίκη των Δημοκρατικών στις ενδιάμεσες εκλογές
- Πειραιώς: Στο 8,4% υποχώρησε το ποσοστό του Paulson – «Παραμένουμε ιδιαίτερα θετικοί για τις μελλοντικές προοπτικές της τράπεζας»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.