• Top Stories

    Προφυλακίστηκε και η Βουλγάρα, σύζυγος του 62χρονου καρδιολόγου

    • NewsRoom
    Σητεία


    Προφυλακιστέα κρίθηκε και η 38χρονη σύζυγος του θύματος, μετά την απολογία της στον ανακριτή.

    Ο 37χρονος εμφανίστηκε με σκυμμένο το κεφάλι λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι στον ανακριτή Λασιθίου, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του κ. Γιάννη Μανδελένη ο οποίος να σημειωθεί ότι ορίστηκε αυτεπάγγελτα από την πολιτεία καθώς κανείς δικηγόρος δεν αναλάμβανε την υπεράσπιση του ζευγαριού των εραστών.

    Στην δίωρη απολογία του, ο αστυνομικός από τη Βουλγαρία ομολόγησε την ερωτική σχέση που διατηρούσε με την 38χρονη ομοεθνή του και σύζυγο του δολοφονημένου γιατρού, για ένα χρόνο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίστηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών ότι ο 62χρονος καρδιολόγος που στο μεταξύ είχε μάθει την εξωσυζυγική σχέση της γυναίκας του, έστειλε απειλητικό γραπτό μήνυμα στον εραστή της, απειλώντας τον ίδιο αλλά και το παιδί του που ζει στη Βουλγαρία. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το μήνυμα στο κινητό εστάλη στις 14 του περασμένου Αυγούστου.

    Αυτό ήταν και το έναυσμα, όπως ισχυρίστηκε, της αποτρόπαιας πράξης του.

    Παράλληλα, ανέλαβε πλήρως την ευθύνη των πράξεων του δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι μόνος εκείνος, σχεδίασε και πραγματοποίησε τη δολοφονία του Χριστόδουλου Καλαντζάκη, χωρίς να έχει καμία συμμετοχή η 38χρονη σύζυγος του θύματος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Σητεία: Η 38χρονη Βουλγάρα εκανε σεξ με τον άνδρα της και μετά έστειλε το sms στον εραστή της να τον σκοτώσει

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στη Σητεία: Ο εφηβικός έρωτας και η απόφαση να «βγάλουν από τη μέση» τον γιατρό

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σητεία: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την δολοφονία του 62χρονου γιατρού



    ΣΧΟΛΙΑ