ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εκδόθηκε σήμερα (26 Μαΐου), η ΕΜΥ επισημαίνει ακόμη ότι:
Οι βροχές και οι καταιγίδες οι οποίες κατά περιόδους θα είναι ισχυρές και θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται.
Πιο συγκεκριμένα, στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής.
Στην Πελοπόννησο, τη Στερεά (πιθανόν πρόσκαιρα και την Αττική) και την Εύβοια από τις απογευματινές ώρες σήμερα, μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής.
Στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από τις βραδινές ώρες σήμερα, μέχρι και το απόγευμα του Σαββάτου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πανελλαδικές: Η απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ δεν θα έχει καμία επίπτωση για τους επιτυχόντες του 2016
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: «Ο Ντάνος είναι από τους πιο αδύναμους…» – Τα «καρφιά» του Λάμπρου Χούτου (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για τη σεξουαλική ζωή των γυναικών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιταλία: Υψηλόβαθμο μέλος του ΔΣ της Monte dei Paschi di Siena ερευνάται για τη συμφωνία με τη Mediobanca
- Ένταση στη δίκη για τα βίντεο των Τεμπών: Λεκτική αντιπαράθεση Ρούτσι και Καπερνάρου
- To BYD SEALION 5 DM-i Super Hybrid, στην Ελλάδα
- Φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ πρέπει να ενισχύσει την παραγωγική της βάση και την άμυνα προωθώντας στρατηγική ανταγωνιστικότητα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.