• Top Stories

    Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται εικόνες των δολοφόνων

    • NewsRoom


    Στο φως έρχονται νέα στοιχεία για την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου από την έρευνα της αστυνομίας, μεταξύ των οποίων, είναι και εικόνες των προσώπων των δραστών.

    Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται πως βρίσκονται εικόνες των δραστών από κάμερες ασφαλείας, οι οποίες δεν είναι καθαρές. Ωστόσο, οι εικόνες αυτές σε συνάρτηση με στοιχεία των υπόπτων αποτελούν σημαντικό στοιχείο για την εξέλιξη των ερευνών.

    Την ίδια στιγμή, από τα αποτυπώματα που έχουν βρεθεί στον χώρο, οι αστυνομικές αρχές αρχικά θα ξεχωρίσουν όσα δικαιολογημένα εντοπίστηκαν εκεί (πχ. του βοηθού του άτυχου δικηγόρου κ.α) από τα «αδικαιολόγητα». Στη συνέχεια θα απομονωθούν τα επίμαχα σε κρίσιμα σημεία στη σκηνή του εγκλήματος.

    Τι προηγήθηκε πριν τη στυγερή δολοφονία

    Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι δυο δράστες είχαν κλείσει τηλεφωνικά ραντεβού με τον δικηγόρο και είχαν αφήσει και τον αριθμό του κινητού τους σε εκείνον. Στην αρχή της συνάντησης τους, η οποία διήρκεσε 20 λεπτά, ένας από τους δράστες βγήκε εκτός κτιρίου, ενώ συνολικά υπήρξαν τρεις με τέσσερις μετακινήσεις των δολοφόνων.

    Ο ένας εκ των δυο δραστών απείλησε με όπλο τον συνεργάτη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου απομονώνοντάς τον σε ένα δωμάτιο, την ώρα που ο άλλος δράστης μίλησε μόνος του με τον Ζαφειρόπουλο προκειμένου να του εξηγήσει τον πραγματικό λόγο της επίσκεψής τους.

    «Δεν ήταν αποφασισμένοι και αδίστακτοι, πόσο μάλλον επαγγελματίες. Είναι κακοποιοί, που πήγαιναν να πιέσουν, να εκβιάσουν ή να εκφοβίσουν και για άγνωστους ακόμη λόγους έφθασαν στο έγκλημα», υποστηρίζει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

    Η βολίδα από το όπλο που σκότωσε τον άτυχο δικηγόρο είναι μικρού διαμετρήματος, ενδεχομένως των 7.65 χιλιοστών από πιστόλι και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες πριν φύγουν μάζεψαν τον κάλυκα. Από τα πρώτα αποτελέσματα των βαλλιστικών εξετάσεων το συγκεκριμένο όπλο δεν σχετίζεται με άλλη εγκληματική ενέργεια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ηριάννα: Στο Σύνταγμα συγκεντρώνονται οι υποστηρικτές της – Σε εγρήγορση η αστυνομία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε 3 χρόνια μειώθηκε η ποινή του 28χρονου κατηγορούμενου για τον θάνατο της 4 μηνών ανιψιάς του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Με νέα ποινική δίωξη αντιμέτωπος ο τέως δημάρχος Καλαμαριάς Χρ.Οικονομίδης



    ΣΧΟΛΙΑ