• Top Stories

    Η «δεν πληρώνω» Ζωή Κωνσταντοπούλου σήκωσε την μπάρα και πέρασε τζάμπα τα διόδια (video)

    • NewsRoom
    Ζωή Κωνσταντοπούλου, επικεφαλής «Πλεύση Ελευθερίας»

    Ζωή Κωνσταντοπούλου, επικεφαλής «Πλεύση Ελευθερίας»


    Τις ημέρες που ο ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν στην αντιπολίτευση, στο πλευρό του κινήματος «Δεν πληρώνω» υπενθύμισε η  Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η πρώην πρόεδρος της Βουλής και οργισμένη, πλέον, αντίπαλος του Αλέξη Τσίπρα, σήκωσε τη μπάρα των διοδίων στην Καλαμάτα και πέρασε χωρίς να πληρώσει.

    Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook την πράξη της καταγεγραμμένη σε βίντεο.

    Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρει  χαρακτηριστικά: «Ξεκινάω από Αθήνα για Καλαμάτα για να στηρίξω τον Στράτο Δασκαρόλη, τον συμπολίτη μας που μπήκε στη φυλακή γιατί δεν πλήρωσε διόδια. Η σημερινή δράση είναι Δεν Πληρώνω τα Διόδια, στηρίζοντας την πράξη ανυπακοής του Στράτου».

    Στη συνέχεια, καθ’ οδόν για την Καλαμάτα και τη συγκέντρωση συμπαράστασης στο Στράτο Δασκαρόλη η κ. Κωνσταντοπούλου σταμάτησε σε ένα σταθμό διοδίων Κορίνθου-Καλαμάτας.

    Η πρώην πρόεδρος της βουλής, βγήκε από το αυτοκίνητό της και άνοιξε περιχαρής τη μπάρα διοδίων. Επέστρεψε στο αυτοκίνητό της εμφανώς ικανοποιημένη από την πράξη της και έγραψε στο facebook: «Στο δρόμο για Καλαμάτα. Δεν Πληρώνω τα Διόδια, στηρίζοντας την πράξη ανυπακοής του Στράτου Δασκαρόλη. Του συμπολίτη μας που μπήκε στη φυλακή γιατί δεν πλήρωσε διόδια».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γ. Δραγασάκης: Αν χρειαστεί να αλλάξουμε τους νόμους για το Ελληνικό, θα το κάνουμε (video)



    ΣΧΟΛΙΑ