• Top Stories

    Χαμόγελα και selfies από τους υποψήφιους για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς

    • NewsRoom


    Την ευκαιρία να συνομιλήσουν με ψηφοφόρους για την ανάδειξη της ηγεσίας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς είχαν οι υποψήφιοι Φώφη Γεννηματά και Νίκος Ανδρουλάκης.

    Η κα. Γεννηματά προέβη μάλιστα σε «μίνι» περιοδεία στα εκλογικά κέντρα του Λεκανοπεδίου, όπου δεν αρνήθηκε να βγάλει τις –καθιερωμένες πλέον- selfies με υποστηρικτές της που το ζήτησαν.

    Ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης άσκησε στη γενέτειρά του το εκλογικό του δικαίωμα και λίγο αργότερα πήρε το αεροπλάνο της επιστροφής στην Αθήνα.

    Νωρίτερα είχε ανταποκριθεί στους εκλογείς που ήθελαν μια φωτογραφία μαζί του.

    Οι δηλώσεις Βενιζέλου

    Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου, κατά την έξοδο του από το εκλογικό κέντρο.

    Όπως είπε:

    Το βήμα που ολοκληρώνεται σήμερα είναι πάρα πολύ σημαντικό. Βεβαίως, το στοίχημα της χώρας θα κερδηθεί στην προγραμματική αντίληψη, στην πρότασή μας. Στη μεταρρυθμιστική αποφασιστικότητα της κοινωνίας. Όποιος μιλά συγκεκριμένα, ολοκληρωμένα, υπεύθυνα και λέει εφικτά πράγματα που θα βγάλουν τη χώρα στο μέλλον, αυτός θα κερδίσει το στοίχημα. Αυτό πρέπει να κάνει η δημοκρατική παράταξη. Εκεί κρίνεται το πολιτικό παιχνίδι πριν κριθεί στους εκλογικούς αριθμούς.

    Δημοσιογράφος: Προϋπόθεση όμως είναι η ενότητα..

    Ευ. Βενιζέλος: Αυτό είναι ηθική υποχρέωση όλων εκείνων που συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γ. Παπανδρέου: Η εκλογική διαδικασία είναι μήνυμα ενότητας και συλλογικής ανασύνταξης του χώρου για μεγάλες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις



    ΣΧΟΛΙΑ