• Top Stories

    Έγκλημα πάθους με θύμα γιατρό στη Σητεία- Ομολόγησαν οι Βούλγαροι εραστές (pics)

    • NewsRoom


    Λεπτομέρειες που ανατριχιάζουν έρχονται στο φως για το έγκλημα στα Πιλαλήματα Σητείας με θύμα 62χρονο γιατρό. Ο καρδιολόγος Χριστόδουλος Καλαντζάκης 62 ετών εντοπίστηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του.

    Για την υπόθεση συνελήφθη ένας Βούλγαρος ο οποίος κατά τη διάρκεια της ανάκρισης είπε στους αστυνομικούς ότι είναι συνάδελφός τους και υπηρετεί σε νευραλγικό πόστο της πατρίδας του!

    Ο Βούλγαρος αργά το βράδυ του Σαββάτου ομολόγησε τελικά πως ήταν ο δράστης του στυγερού φόνου. Αποτυπώματά του έχουν βρεθεί στο όπλο του εγκλήματος.

    Ο δράστης ήταν όπως αποδείχθηκε ζευγάρι με νεαρή ομοεθνή του, τη δεύτερη σύζυγο του θύματος, η οποία επίσης ομολόγησε κατά την ανάκρισή της στην Ασφάλεια.

    Όπως διαπιστώθηκε έγιναν συνολικά 4 πυροβολισμοί από καραμπίνα. Εκτός από τον ίδιο ο δράστης πυροβόλησε και το παρμπρίζ και την πόρτα του αυτοκινήτου.

    Στο μεταξύ σημαντικά στοιχεία έδωσε αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο την ώρα του φονικού. Πρόκειται για 73χρονο κυνηγό που είδε να πυροβολούν τον γιατρό και φώναξε στο δράστη «φονιά, έφαγες τον άνθρωπο».

    Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν μπόρεσε να διακρίνει το πρόσωπο του δράστη, ωστόσο αναγνώρισε τον σωματότυπό του κατά τη διάρκεια της ανάκρισης.

    Ο ίδιος είχε προλάβει να δει τον δράστη να απομακρύνεται με ένα άσπρο ΙΧ.

    To θύμα
    Φωτογραφία από το όχημα του γιατρού

    Το θύμα είναι ο καρδιολόγος, Χριστόδουλος Καλαντζάκης με καταγωγή από τη Σητεία, ο οποίος μάλιστα σήμερα είχε γενέθλια. Ο γιατρός που ήταν παντρεμένος με νεαρή Βουλγάρα, λειτουργούσε κάθε Σάββατο ιατρείο στο Μακρύ Γιαλό.

    Οι αρχές κάνουν λόγο για ενέδρα που είχε στηθεί στο θύμα από τον δράστη, καθώς επρόκειτο για ένα καλά οργανωμένο έγκλημα.

    Mε πληροφορίες από το neakriti.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Λασίθι: Νεκρός φέροντας τραύματα από κυνηγετικό όπλο βρέθηκε 62 χρόνος



    ΣΧΟΛΙΑ