• Top Stories

    Αλεξία Μπακογιάννη: O Κουφοντίνας δεν έχει μετανιώσει και θα το ξαναέκανε

    • NewsRoom
    Αλεξία Μπακογιάννη

    Αλεξία Μπακογιάννη


    Ως τον μεγαλύτερο κατά συρροή δολοφόνο σε όλη την Ελλάδα χαρακτήρισε τον Δημήτρη Κουφοντίνα, η Αλεξία Μπακογιάννη. Η κ. Μπακογιάννη μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Ακραίως» για το ηγετικό μέλος της 17 Νοέμβρη υπογράμμισε πως ο Κουφοντίνας «δεν έχει μετανιώσει ποτέ. Αντίθετα βγάζει βιβλία και θριαμβολογεί. Βγάζουμε έξω που έχει κάθε διάθεση να κάνει το ίδιο πράγμα. Μας κάνει τη χάρη να βγάζει βιβλία και να τα λέει ο ίδιος».

    Ακόμη, αναφορικά με τη χορήγηση διήμερης άδειας, σημείωσε με νόημα πως «το πλαίσιο δίνει τη δυνατότητα τους δικαστές να αποφασίσουν. Οι δικαστές είναι και άνθρωποι και επηρεάζονται από το κλίμα».

    Εκανε ακόμη λόγο για μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα ανοχής και επισήμανε ότι «δικαιώματα δεν έχει μόνο ο Κουφοντίνας, έχω και εγώ, η μάνα του Αξαρλιάν. Εχουμε και εμείς δικαιώματα».

    Τέλος, η κ. Μπακογιάννη δήλωσε: «Προσπαθήσαμε να μην συντηρήσουμε το συγκεκριμένο μίσος και εγώ και ο αδελφός μου. Υπάρχει ένας θυμός που δεν μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει. Δεν ήθελα να βγω από το σπίτι μου. Όλο αυτό το φόβο το έζησα ξανά σήμερα το πρωί. Ποιος είναι αυτός που αποφασίζει να το κάνει σε μένα; Ποιος είναι αυτός που θα κοιτάξει τη μάνα του Αξαρλιάν; Αλλά αυτή η πράξη δίνει ένα μήνυμα στην κοινωνία: Καλά έκανα και θα το ξαναέκανα».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Καμίνης: Άνθρωποι σαν τον Κουφοντίνα δεν πρέπει να βγαίνουν από τη φυλακή

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτωρ Κουφοντίνας: Κατηγορεί τον Μητσοτάκη για παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Σάλος στην κοινωνία: Διήμερη άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα της 17Ν



    ΣΧΟΛΙΑ