• Top Stories

    Άγρια δολοφονία στα Πατήσια: Όλα τα νεότερα στοιχεία – Πού εστιάζουν τις έρευνες οι Αρχές

    • NewsRoom


    Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται το ταξί του πατέρα της 32χρονης Δώρας, που δολοφονήθηκε άγρια στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, στα Πατήσια, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης.

    Το απόγευμα της Κυριακής, ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, πέρασε τις πόρτες της ΓΑΔΑ, προκειμένου να καταθέσει, αποκαλύπτοντας στοιχεία και λεπτομέρειες για τη ζωή και τις σχέσεις της κόρης του. Οι αστυνομικοί επικεντρώθηκαν για αρκετή ώρα στη σχέση που είχε ο πατέρας με το παιδί του και όπως αποκαλύφθηκε, είχαν περισσότερους από τέσσερις μήνες να έρθουν σε επαφή ενώ η οικογένεια μετά τον χωρισμό των γονέων αντιμετώπιζε πολλά εσωτερικά προβλήματα.

    Όπως έγινε γνωστό, ο πατέρας δεν γνώριζε καν πού ακριβώς εργαζόταν η 32χρονη κάνοντας λόγο για έρευνες στο ΣΔΟΕ, αγνοώντας ότι δούλευε στην Α’ ΔΟΥ Πειραιά.

    Μάλιστα, η αναφορά του Κώστα Ζέμπερη, ότι περίπου δύο ώρες μετά το έγκλημα πέρασε από το σημείο και μάλιστα επιβίβασε στο ταξί του έναν νεαρό άνδρα που ήταν αναστατωμένος και εκτός εαυτού, κίνησε την περιέργεια των Αρχών.

    «Ο πατέρας στην κατάθεση που έδωσε, πληροφόρησε τους αστυνομικούς για ό,τι γνωρίζει. Προσπάθησε να βοηθήσει στις έρευνες. Οφείλουμε να σεβαστούμε αυτή τη στιγμή και τη νεκρή κοπέλα, όπως επίσης οφείλουμε να σεβαστούμε τις έρευνες που κάνει η ελληνική αστυνομία, στην οποία έχουμε εμπιστοσύνη. Ας αφήσουμε να κάνει το έργο της» δήλωσε στο protothema.gr ο συνήγορος του πατέρα της 32χρονης κ. Απόστολος Λύτρας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σοκαρισμένοι οι γονείς του φίλου της 32χρονης που δολοφονήθηκε στα Πατήσια (video)
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστικές αποκαλύψεις από τη θεία της 32χρονης – Ποιον κατηγορεί για τη δολοφονία
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ξεσπά και πάλι η αδερφή της Δώρας Ζέμπερη: «Φονιά, θα σε σφάξω» (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ