ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κυρανάκης στο mononews: Οι κάλπες του 2027 θα είναι μια μάχη ιδεών και όχι ποσοστών – Πάμε για αυτοδυναμία
Η Μαρία Καρυστιανού ανακοίνωσε το προσωρινό πολιτικό Συμβούλιο του κόμματός της «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» μετά τις αποχωρήσεις, με το οποίο επιδιώκει να εκπέμψει μήνυμα οργάνωσης, συνέχειας και ελέγχου, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Η κίνηση της Μαρίας Καρυστιανού για την «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» έρχεται ως απάντηση στο κλίμα αμφισβήτησης που έχει διαμορφωθεί γύρω από το κόμμα της. Το προσωρινό Πολιτικό Συμβούλιο εμφανίζεται ως το πρώτο βήμα οργανωτικής θωράκισης, αλλά και ως προσπάθεια να μεταφερθεί η συζήτηση από τις αποχωρήσεις και τις καταγγελίες στο πεδίο της πολιτικής συγκρότησης.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το προσωρινό Πολιτικό Συμβούλιο συγκροτείται «για την εξασφάλιση της συλλογικής προσπάθειας» του ανεξάρτητου κινήματος πολιτών «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» και για την υλοποίηση των πολιτικών του προτάσεων. Το όργανο θα λειτουργήσει έως τη διεξαγωγή του συνεδρίου του κινήματος.
Η Μαρία Καρυστιανού, υπογράφοντας ως πρόεδρος, εύχεται «καλή και δημιουργική εργασία» στα μέλη του νέου οργάνου, συνδέοντας την επιτυχία του κινήματος με την προσδοκία, όπως αναφέρει, του ελληνικού λαού «να ζούμε στη χώρα μας με αλήθεια, εντιμότητα, δικαιοσύνη, ισονομία, δημοκρατική λειτουργία των θεσμών και εθνική αξιοπρέπεια».
Η ανακοίνωση:
Για την εξασφάλιση της συλλογικής προσπάθειας του Ανεξάρτητου Κινήματος Πολιτών «ΕΛΠΙΔΑ για τη Δημοκρατία» και την υλοποίηση των πολιτικών προτάσεών μας, συγκροτείται προσωρινό Πολιτικό Συμβούλιο, το οποίο θα λειτουργήσει έως τη διεξαγωγή του Συνεδρίου του Κινήματος.
Το Πολιτικό Συμβούλιο θα έχει ως αποστολή τη στρατηγική χάραξη του πολιτικού και γενικότερου σχεδιασμού, την αντιμετώπιση των τρεχόντων πολιτικών και οργανωτικών ζητημάτων, την επεξεργασία των θεσμικών κειμένων που θα διέπουν τη λειτουργία του Κινήματος, καθώς και τη διασφάλιση της εύρυθμης και ανοδικής πορείας του, με σκοπό την αναγέννηση της Πατρίδας μας και την προάσπιση των συμφερόντων των πολιτών.
Το προσωρινό Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος απαρτίζεται από τα κάτωθι αρχικά μέλη:
1. Γρατσία Μαρία
2. Αυγερινός Θανάσης
3. Παναγιωτόπουλος Δημήτρης
4. Παναγόπουλος Κυριάκος
5. Παπασιδέρης Χρήστος
6. Δρόσος Γιώργος
7. Ιωαννίδου Μαρία
8. Χατζηαντωνίου Γιάννης
9. Χριστοδουλίδης Μιχάλης
Η σύνθεσή του θα ανανεώνεται με βάση τις εκάστοτε προκύπτουσες ανάγκες και την πορεία συνεχούς διεύρυνσης του Κινήματος.
Εύχομαι ολόψυχα καλή και δημιουργική εργασία σε όλες και όλους για την επιτυχία του Κινήματος μας «ΕΛΠΙΔΑ για τη Δημοκρατία», στο οποίο προσβλέπει και ελπίζει ο ελληνικός λαός για να ζούμε στη χώρα μας με αλήθεια, εντιμότητα, δικαιοσύνη, ισονομία, δημοκρατική λειτουργία των θεσμών και εθνική αξιοπρέπεια.
Η Πρόεδρος
Μαρία Καρυστιανού
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Microsoft: Κάτω 570 δισ. δολάρια η κεφαλαιοποίηση της – Σε χαμηλό 25 ετών η μετοχή
- Ερντογάν: Αιχμές κατά του Ισραήλ και κάλεσμα για ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας στο ΝΑΤΟ
- Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στον Άγιο Ισίδωρο Κορώνης – Κινητοποιήθηκαν 5 εναέρια μέσα
- CVC Capital: Εξαγοράζει την ιταλική Clevertech έναντι 800 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.