ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Πρόκειται για λάθος», ανέφερε στην Εφημερίδα των Συντακτών, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος σχολιάζοντας τις εκτιμήσεις του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, για το ύψος των τόκων που καλείται να πληρώσει η Ελλάδα τα επόμενα χρόνια.
Το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής οδηγήθηκε σε λανθασμένες εκτιμήσεις, αξιοποιώντας στοιχεία του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρήματος που είχαν μεταβιβαστεί στη Βουλή το 2014.
Έτσι εκτινάσσει τους τόκους στα 84,3 δισεκατομμύρια ευρώ την χρονική περίοδο 2021-2026.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τινάζονται στον αέρα τα stress test, «σκουπίδια» οι εγγυήσεις στις τράπεζες για τα δάνεια
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εντολή Πιτσιλή: Σε 48 ώρες πρέπει να ξέρω τις παραβάσεις των Ελλήνων στα Paradise Papers
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συνεργασία-έκπληξη από τον ΠΣΕ: Οι εξαγωγείς στη νέα εποχή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιαπωνία: Πρώτη παράδοση ρωσικού πετρελαίου, μετά την έναρξη του πολέμου στη Μέση Ανατολή
- Met Gala 2026: 11 διασημότητες και τα έργα τέχνης που ενέπνευσαν την εμφάνισή τους – συγκλονίζει η Madonna
- To Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο χαιρετίζει τον διάλογο στο ΙΜΟ για την αποαπανθρακοποίηση
- Νέα ένταση στο Ορμούζ: Η Τεχεράνη κάνει λόγο για αμερικανικές επιθέσεις με 5 νεκρούς σε πολιτικά σκάφη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.