• Top Stories

    Θωμάς Λιακουνάκος: Άρχισε τα weekend με τη Νατάσα στη Μύκονο

    Λιακουνάκος

    Ο Θωμάς Λιακουνάκος με τη σύζυγό του Νατάσα


    Η σκηνή στο αεροδρόμιο της Μυκόνου σήμερα το μεσημέρι θύμιζε ολίγον τι από χάος. Με το σύστημα ελέγχου εισιτηρίων και  check in να έχει καταρρεύσει, η ουρά που σχηματίστηκε για τις δύο πτήσεις με προορισμό την Αθήνα, ήταν τεράστια.

    Στην αίθουσα αναχωρήσεων ώρα αργότερα, ένας άνθρωπος έμοιαζε να μην νοιάζεται για τίποτε άλλο πέρα, από τα μηνύματα και τα e-mail που δεχόταν στο κινητό του.

    Ήταν ο κ. Θωμάς Λιακουνάκος, σπορ ντυμένος στα χρώματα του deep blue, o οποίος επέστρεφε στην Αθήνα, μετά από ένα ακόμη ειδυλλιακό Σαββατοκύριακο στην Μύκονο μετά της συζύγου Νατάσας Λιακουνάκου.

    Το ζευγάρι έχει ήδη επισκεφθεί το νησί των ανέμων τρεις φορές τον τελευταίο μήνα μετά το Πάσχα, αφού πλέον εδώ και λίγους μήνες, ο «άρχοντας του πολέμου» έχει απαλλαχθεί από το ηλεκτρονικό βραχιόλι που φορούσε στο πόδι του.

    Η πρώτη εξόρμηση του ζεύγους είχε γίνει στην Αράχωβα, τώρα όμως που «άνοιξε» κατά κάποιο τρόπο ο καιρός, ήγγικεν η ώρα της Μυκόνου, στην οποία ως γνωστόν διατηρούν εξοχική κατοικία, εδώ και χρόνια.

    Το Σάββατο ο επιχειρηματίας και η σύζυγός του εθεάθησαν στο Καλό Λιβάδι, που τυγχάνει η πιο αγαπημένη τους παραλία στο νησί, όπου απόλαυσαν την καλή ημέρα και συνέφαγαν με φίλο τους στο Solymar.

    Σε σχέση με παλιότερα χρόνια αποφεύγουν να κατεβαίνουν στην χώρα συχνά, προτιμώντας να χαλαρώνουν στο σπίτι τους, ξεφεύγοντας για λίγα 24ωρα από την Αθήνα και τις δικαστικές περιπέτειες του κ. Λιακουνάκου.

    Ο τελευταίος σχεδόν καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου της Μυκόνου σήμερα το μεσημέρι, τσέκαρε συνεχώς το κινητό του.

    Η σύζυγός του κ. Νατάσα Λιακουνάκου που στεκόταν μισό μέτρο μακριά του, εντρυφούσε στα παραλειπόμενα της κοσμικής Αθήνας μαζί με τον κ. Μιχάλη Στασινόπουλο.

    Κάποια στιγμή όμως η σύζυγος του επιχειρηματία τον πλησίασε και αφού μίλησαν για λίγο τον φίλησε τρυφερά, χωρίς να νοιάζεται για τυχόν αδιάκριτα μάτια που έπεσαν κατά τύχη, πάνω στην συγκεκριμένη στιγμή.

    Επιβιβάστηκαν από τους πρώτους στην πτήση της Aegean με προορισμό την Αθήνα μετά το όμορφο Σαββατοκύριακο που πέρασαν στην αγαπημένη τους Μύκονο.

    Εκεί όπου θα επιστρέψουν οσονούπω…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιάννης Κούστας-Δήμητρα Μέρμηγκα: «Ξορκίζουν» την πρώην με ανακαίνιση του σκάφους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φώτης Μπόμπολας: Επιστολή με αποδέκτες την οικογένεια Βαρδινογιάννη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Υβέτ Κοσμετάτου της Vodafone καρδιοχτύπησε φίλους και συγγενείς – Ήταν στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε με το μικρό της κοριτσάκι



    ΣΧΟΛΙΑ