• Top Stories

    Μύκονος: Έφοδος εφοριακών στο Nammos λίγες ώρες πριν τη μεγάλη βραδιά Ρέμου-Ramazzotti

    • NewsRoom
    Ρέμος

    Eros Rammazotti και Αντώνης Ρέμος


    Λίγες μόνο ώρες πριν τη μεγάλη συναυλία του Αντώνη Ρέμου και του Eros Ramazzotti, η Ανώτατη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) αποφάσισε να ελέγξει τον δημοφιλή και πολυτελή χώρο του μπαρ-εστιατορίου Nammos, στην παραλία της Ψαρού στη Μύκονο.

    Υπάλληλοι της ΑΑΔΕ, ντυμένες σαν τουρίστριες με ελαφριά φορέματα παρακολουθούσαν για αρκετή ώρα το εστιατόριο, ώσπου εμφανίστηκαν μπροστά στα κεντρικά ταμεία και ζήτησαν να ελέγξουν όλες τις αποδείξεις που είχαν κοπεί έως εκείνη την ώρα, όπως αναφέρει το πρώτο θέμα.

    Βέβαια, αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους αργότερα κι άλλα κλιμάκια της υπηρεσίας, ψάχνοντας «λαυράκια». Άλλωστε, η ΑΑΔΕ περιμένει αρκετά έσοδα από τις μεγάλες τουριστικές επιχειρήσεις της Μυκόνου, οι οποίες και αυτό το καλοκαίρι αναμένεται να έχουν τεράστια έσοδα από τους εκλεκτούς και αμέτρητους επισκέπτες του νησιού.

    Η αποψινή συναυλία των δύο σπουδαίων καλλιτεχνών αποτελεί το μεγάλο event του νησιού για το φετινό καλοκαίρι και οι ετοιμασίες για την άρτια προετοιμασία του έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετά 24ωρα.

    Δεκάδες σκάφη που φιλοξενούν VIPs και celebrities, ήρθαν ειδικά για τη μοναδική συνάντηση των δύο τραγουδιστών και έχουν αγκυροβολήσει ανοιχτά της Ψαρρούς.

    Όπως και πέρυσι, ο τιμοκατάλογος του Nammos βρίσκεται στα ύψη και τα ποσά που θα κληθούν να πληρώσουν οι παρευρισκόμενοι για να απολαύσουν το μουσικό θέαμα είναι αμύθητα.

    Ο περίφημος «χρυσός τιμοκατάλογος» του μαγαζιού απευθύνεται σε ένα, μάλλον, συγκεκριμένο κοινό, το οποίο πρόκειται να «βάλει βαθιά τα χέρια στις τσέπες» το βράδυ της 27ης Ιουλίου, για να διασκεδάσει υπό τις μελωδίες του Αντώνη Ρέμου και του Eros Ramazzotti, σε ένα χλιδάτο περιβάλλον πλάι στο κύμα.

    Άνθρωποι από τον χώρο της σόουμπιζ, οι οποίοι απολαμβάνουν ήδη τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο «Νησί των Ανέμων», μεγαλοεπιχειρηματίες που κατέφτασαν με τα σκάφη τους στο λιμάνι της Μυκόνου, φανατικοί θαυμαστές των δημοφιλών ερμηνευτών, αλλά και φίλοι ή συνάδελφοί τους, θα σπεύσουν στην παραλιακή όαση για μια όμορφη και, κυρίως, πανάκριβη βραδιά! Σημαντική θα είναι η παρουσία πολλών ξένων σπουδαίων προσώπων, ενώ το παρόν τους θα δώσουν αρκετοί Τούρκοι εφοπλιστές.

    Για την πολυτελή και άκρως χλιδάτη συναυλία, οι παρευρισκόμενοι πρόκειται να πληρώσουν ποσά που αγγίζουν τις €10.000! Σύμφωνα με τον «απλησίαστο» κατάλογο, οι τιμές των μπροστινών τραπεζιών κυμαίνονται στις €10.000 και περιλαμβάνουν μερικά από τα πιο ακριβά αλκοολούχα ποτά. Eπίσης, όσοι επιλέξουν τις πρώτες σειρές έχουν δύο εναλλακτικές επιλογές με την ίδια τιμή.

    Την Τετάρτη έγινε η τελευταία πρόβα (sound check) με τον Αντώνη Ρέμο να δίνει τον καλύτερό του εαυτό, ώστε να προσφέρει μοναδικές στιγμές στο κοινό και βέβαια, να «ανταγωνιστεί» σε επιδόσεις τον καλό του φίλο και συνεργάτη -τη συγκεκριμένη βραδιά- Eros Rammazzotti.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο «χρυσός» τιμοκατάλογος του Nammos για την αποψινή συναυλία Ρέμου-Ραμαζότι (pics+video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Dom Perignon+Ρέμος+Μύκονος ίσον €10.000: Το «Nammos dream» και οι σαμπάνιες της υπερβολής (pics+video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Success Story: Ο ιδιοκτήτης του Nammos σήκωσε από τις αγορές 550 εκατ. ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ