• Top Stories

    COSMOTE TV: πλούσιο αθλητικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο και αυτή την εβδομάδα

    • NewsRoom


    Το πρόγραμμα της COSMOTE TV, είναι για ακόμα μία εβδομάδα πλούσιο σε αθλητικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο.

    Στα ποδοσφαιρικά, ξεχωρίζει η επιστροφή των UEFA Champions League και του UEFA Europa League, αλλά και των κορυφαίων ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων. Σε ό,τι αφορά στο UEFA Champions League, ο Ολυμπιακός επισκέπτεται την Τετάρτη 22/11, τη Λισαβόνα, για το ματς με την Σπόρτινγκ (21.45, COSMOTE SPORT 2HD), το οποίο θα καθορίσει το μέλλον του στις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

    Την ίδια ημέρα και ώρα, θα διεξαχθεί στο Τορίνο ο αγώνας που θα κρίνει την πρωτιά του 4ου ομίλου, μεταξύ της Γιουβέντους και της Μπαρτσελόνα (COSMOTE SPORT 3HD). Την Τρίτη 21/11, ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης (21.45, COSMOTE SPORT 3HD), ενώ η  Ντόρτμουντ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, την Τότεναμ(21.45, COSMOTE SPORT 5HD). Επίσης, η Ρόμα του Κώστα Μανωλά θα μεταβεί στην Ισπανία για να αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης (Τετάρτη 22/11 , 21.45, COSMOTE SPORT 5HD).

    Στο μπάσκετ, δεν χάνουμε από τον φαντασμαγορικό κόσμο του ΝΒΑ, το LA LakersChicago Bulls (Τετάρτη 22/11, 05.30, COSMOTE SPORT 4HD), αλλά και τη συνάντηση της Oklahoma City Thunder, του Ράσελ Ουέστμπρουκ με τους πρωταθλητές Golden State Warriors (Πέμπτη 03.00, COSMOTE SPORT4HD).

    Στα κινηματογραφικά κανάλια, οι συνδρομητές θα έχουν στη διάθεσή τους συναρπαστικές κινηματογραφικές πρεμιέρες.

    Στο COSMOTE CINEMA 1HD, θα παρακολουθήσουμε σε Α’ Προβολή την ταινία δράσης Σκοπευτής Ειδικών Δυνάμεων (SniperSpecial Opsμε τον Στίβεν Σιγκάλ για μια στρατιωτική ομάδα Ειδικών Δυνάμεων που μεταβαίνει στο Αφγανιστάν για την απελευθέρωση ενός μέλους του Αμερικανικού Κονγκρέσου από τους Ταλιμπάν (Τετάρτη 22/11, 21.00), αλλά και το βραβευμένο μουσικό δράμα στο διεθνές φεστιβάλ του Σάο Πάολο, Όλα Όσα Μάθαμε Μαζί (The Violin Teacher) (Πέμπτη 23/11, 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres).

    Στη ζώνη Blockbuster του καναλιού, ξεχωρίζει η πρεμιέρα της μεγάλης επιτυχίας της Disney και το Νο 1 του παγκόσμιου Box Office για το 2017, Η Πεντάμορφη και το Τέρας (Beauty and the Beast) με την Έμα Γουάτσον και τον Νταν Στίβενς (Κυριακή 26/11, 21.00), ενώ στη ζώνη Action της Δευτέρας 27/11, παρακολουθούμε την ταινία Η Ληστεία (Larcenyμε τον Ντολφ Λάντγκρεν.

    Η πλοκή ξετυλίγεται γύρω από την πρόσληψη ενός επαγγελματία ληστή από τη CIA, για να παραβιάσει ένα χρηματοκιβώτιο στη φυλακή υψίστης ασφαλείας του Μεξικό και να αποσπάσει απόρρητες πληροφορίες (21.00). Το Σάββατο 25/11 στις 21.00, στη ζώνη Family οι μικροί φίλοι θα απολαύσουν σε Ά Προβολή την τέταρτη ταινία της σειράς Ο Άλβιν Και Η Παρέα Του,  Ο Άλβιν Και Η Παρέα Του: Σκίουροι Στο Δρόμο (Alvin And The ChipmunksThe Road Trip ).

    Στο COSMOTE CINEMA 2HD, το ενδιαφέρον στρέφεται στην πρεμιέρα δύο ταινιών που αγαπήθηκαν από κοινό και κριτικούς και διεκδίκησαν σημαντικά βραβεία. Την Τρίτη 21/11, προβάλλεται στο πλαίσιο του αφιερώματος στον Τζιμ Τζάρμους η βραβευμένη στις Κάννες δραμεντί Paterson, με τους Άνταμ Ντράιβερ (Star Wars, Silence) και Γκολσιφτέ Φαραχανί (Οι Πειρατές της Καραϊβικής) (22.00), ενώ την Τετάρτη 22/11, δεν χάνουμε το υποψήφιο για OSCAR®δράμα του Τομ Φορντ, Νυχτόβια Πλάσματα (Nocturnal Animals) με την Έιμι Άνταμς και τον Τζέικ Τζίλενχαλ (22.00, ζώνη Ladies First). Στην Ζώνη Doc OClock την Παρασκευή 24/11 δεν χάνουμε την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Ο Πάγος και Ο Ουρανός (AntarcticaIce And Skyτου βραβευμένου με OSCAR®κινηματογραφιστή, Λουκ Ζακέ, με θέμα την κλιματική αλλαγή.

    Στο COSMOTE CINEMA 3, το κανάλι του ελληνικού κινηματογράφου, ολοκληρώνεται το αφιέρωμα στον Φαίδωνα Γεωργίτση με τρεις αγαπημένες ταινίες στη σειρά. Τη Δευτέρα 27/11 στις 20.00, θα παρακολουθήσουμε την κωμωδία του Γιάννη Δαλιανίδη, Οι Θαλασσιές οι Χάντρες, στις 22.00 την αισθηματική του Ερρίκου Ανδρέου Εκείνος και Εκείνη, ενώ στις 00.00, μία ακόμα ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη, το δράμα, Όλγα αγάπη μου.

    Αναλυτικά το πρόγραμμα των καναλιών στο site της COSMOTE TV: https://www.cosmote.gr/cosmotetv



    ΣΧΟΛΙΑ