• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Νέο θρίλερ: Πατέρας είδε τον 13χρονο γιο του σε φωτογραφίες στο Μάτι, αλλά ακόμη αγνοείται (video)

    • NewsRoom


    Μια νέα δραματική ιστορία από το Μάτι έρχεται στο φως, με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον αγνοούμενο 13χρονο Δημήτρη Αλεξόπουλο.

    Μετά από το θρίλερ των 9χρονων δίδυμων κοριτσιών, το οποίο ακόμη εκτυλίσσεται, με τον πατέρα τους να ψάχνει τα δυο κορίτσια, αφού προηγουμένως είχε δηλώσει πως τα εντόπισε σε τηλεοπτικά πλάνα (το σενάριο αυτό απορρίφθηκε εντέλει από την Αστυνομία), ένα νέο θρίλερ εξελίσσεται.

    Τα ίχνη του 13χρονου Δημήτρη Αλεξόπουλου χάθηκαν στο Μάτι, όπως και πολλών άλλων ενηλίκων και παιδιών. Ο Δημήτρης βρισκόταν στην περιοχή με τον παππού, τη γιαγιά και τον θείο του. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι μαζί μπήκαν στο αυτοκίνητο του θείου με προορισμό την παραλία, ώστε να σωθούν.

    Μια σημαντική, όμως, εξέλιξη υπήρξε το τελευταίο 24ωρο. Ο κ. Αναστάσιος Αλεξόπουλος υποστηρίζει πως εντόπισε τόσο τον 13χρονο γιο του, όσο και τη γιαγιά του, σε κάποιες φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και οι οποίες ανέβηκαν στο Facebook από τον χρήστη Νίκο Καλογερίκο.

    Στις φωτογραφίες απεικονίζεται στην παραλία, όπου έτρεξαν όλοι να σωθούν, ένα νεαρό αγόρι με κόκκινη μπλούζα και δίπλα του μια μεγάλη σε ηλικία γυναίκα. Ο πατέρας του Δημήτρη, ταυτόχρονα, έλαβε πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες ότι ο 13χρονος εθεάθη με την γιαγιά του να περιμένουν ένα αλιευτικό σκάφος για να τους σώσει.

    Ο πατέρας του μικρού Δημήτρη, Αναστάσιος Αλεξόπουλος, εδώ και μέρες έχει απευθύνει έκκληση για τον εντοπισμό του τόσο στο Facebook όσο και στην ειδική σελίδα που έχει δημιουργηθεί για τους αγνοούμενους (missingpeople.audax.gr). Οι ελπίδες του κ. Αναστάσιου Αλεξόπουλου είναι ζωντανές, ενώ στην ειδική σελίδα ο ίδιος έχει ανεβάσει φωτογραφία του μικρού Δημήτρη, συνοδεύοντάς την με το εξής μήνυμα:

    «Αναστάσιος Αλεξόπουλος

    Παρακαλώ να κοινοποιήσετε την φωτογραφία του αγνοούμενου γιού μου ετών 13.

    Το όνομά του είναι Δημήτρης Αρίστος Αλεξόπουλος

    Αγνοείται από εχθές (σ.σ. Δευτέρα 23 Ιουλίου) στις 18.00 από το Μάτι όπου έφυγε με τους παπούδες του με το αμάξι του Θείου του.

    (Αγνοούνται όλοι Νικόλας, Γιάννης και Παρασκευή Καλεγιαννακου)

    Το τηλέφωνο μου είναι 6974496798».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πώς πέθανε ο τελευταίος νεκρός στο οικόπεδο της φρίκης (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανασφάλιστα τα σπίτια και τα οχήματα στην Ανατολική Αττική

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σπίρτζης: Ο κρατικός μηχανισμός δεν έκανε κανένα λάθος – Φταίει ο αέρας και οι πολεοδομικές παραβάσεις, όχι η Περιφέρεια!



    ΣΧΟΛΙΑ