• Top Stories

    Νεκρός βρέθηκε ο κτηνοτρόφος που αγνοείτο στην Κρήτη

    • NewsRoom


    Τραγικός επίλογος για τον αγνοούμενο κτηνοτρόφο στην Κρήτη, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός. Ο άτυχος 61χρονος που αγνοείτο από χθες, βρέθηκε σήμερα λίγο πριν από τη 1 το μεσημέρι στην ξηρά μεταξύ Γεωργιούπολης και Βρυσών, περίπου 3-4 χλμ από το σημείο από το οποίο είχε χαθεί.

    Ο κτηνοτρόφος χάθηκε στην προσπάθειά του να περάσει από σημείο που είχε πλημμυρίσει, μεταξύ Εμπρόσνερου και Βατουδιάρη, ενώ λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του, όχι όμως και ο ίδιος.

    Καταστροφικό ήταν το πέρασμα της κακοκαιρίας «Ωκεανίς» από την Κρήτη, όπου δύο γέφυρες κατέρρευσαν στον νομό Χανίων.

    Στον Πλατανιά του Δήμου Ρεθύμνου, την ίδια ώρα, υπό τον φόβο υπερχείλισης, έγινε σύσταση στους πολίτες να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους, ειδικά σε εκείνους που διαμένουν σε ισόγεια, χωρίς να έχει δοθεί εντολή εκκένωσης.

    Λίγες ημέρες νωρίτερα, μια ακόμη τραγωδία είχε εκτυλιχθεί στην Κρήτη, όταν τέσσερα άτομα, που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, έχασαν τη ζωή τους προσπαθώντας να περάσουν τα ορμητικά νερά στο Γεροπόταμο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εικόνες αποκάλυψης στην Κρήτη: Έπεσαν γεφύρια, εκκενώθηκαν σπίτια-Αγωνία για τον αγνοούμενο (pics-video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι τρεις λόγοι που η Κρήτη «πνίγηκε» από τις βροχές



    ΣΧΟΛΙΑ