• Κοινωνία

    Νέες αποκαλύψεις στη δολοφονία Τοπαλούδη: Τι έδειξαν τα κινητά τηλέφωνα της άτυχης φοιτήτριας

    • NewsRoom
    ροδος_νεκρη_φοιτητρια


    Μία νέα συγκλονιστική αποκάλυψη ήρθε στο φως και γεννά νέα ερωτηματικά για την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

    Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύφθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Star, πρόκειται για μία τηλεφωνική κλήση η οποία έγινε τον Ιανουάριο του 2018, από την φοιτήτρια, στο κινητό τηλέφωνο του πατέρα του 21χρονου Ροδίτη, λίγες μέρες πριν η Ελένη απενεργοποιήσει το συγκεκριμένο κινητό.

    Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι για το περιεχόμενο της συνομιλίας, καθώς και γιατί δεν το ανέφερε ο πατέρας του Ροδίτη στο στάδιο της προανάκρισης.

    Όπως επιβεβαίωσε ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας στο newsit.gr, βρέθηκε κλήση της Ελένης τον Ιανουάριο του 2018, στο κινητό τηλέφωνο του πατέρα του 21 χρονου  Ροδίτη. Το συγκεκριμένο τηλέφωνο φέρεται να χρησιμοποιούσε μάλιστα ο 21χρονος πράγμα που κατέθεσε τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας του ενώπιον της κ. Ανακρίτριας.

    Έκτοτε το συγκεκριμένο κινητό της άτυχης φοιτήτριας  έκλεισε και με δεδομένο ότι δεν έχει βρεθεί αυτό που χρησιμοποιούσε τον τελευταίο χρόνο, δεν μπορούσε να διαπιστωθεί εάν υπήρξαν μεταξύ τους νέες και πόσες συνομιλίες. Αυτό ίσως προκύψει με τον αναπροσανατολισμό της έρευνας και πιθανόν μέσα από διαδικασία άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών στο τηλέφωνο του πατέρα του 21χρονου.

    Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι από τα λάπτοπ που κατασχέθηκαν στα σπίτια της Ελένης και του 21χρονου Ροδίτη και από την εξέταση των μηνυμάτων στο messenger, δεν βρέθηκαν μεταξύ τους ανταλλαγές μηνυμάτων.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ωστόσο πως στο messenger του Ροδίτη, βρέθηκαν δεκάδες επικοινωνίες του με κοπέλες που διαμένουν στη Ρόδο, ενώ το παράξενο είναι πως βρίσκονται, μόνο εκατέρωθεν αποστολές φωτογραφιών, χωρίς πάντως να διευκρινίζονται περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο και τη μορφή αυτών των φωτογραφιών.

    Οι αρμόδιες αρχές, προτίθενται να αναζητήσουν και να εξετάσουν τις κοπέλες αυτές, για να διαπιστώσουν εάν κάτι ύποπτο κρύβεται πίσω από αυτή τη «μυσταγωγία» ως μορφή της επικοινωνίας.

    Ο Γιάννης Τοπαλούδης μιλάει για το γεγονός ότι ένα χρόνο πριν τη δολοφονία της κόρης του, εκείνη είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον πατέρα του Έλληνα κατηγορούμενου. Κάπως έτσι, νέα ερωτήματα δημιουργούνται για την πολυσυζητημένη αυτή υπόθεση.

    «Αν κρίνω από αυτό που μου είπαν σήμερα, ότι η Ελένη προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον πατέρα του Ροδίτη, υποψιάζομαι ότι μετά το βιασμό υπήρχαν και εκβιασμοί. Για αυτό και προσπάθησε το κορίτσι να μιλήσει κάπου και να προσπαθήσει να βοηθηθεί» λέει μεταξύ άλλων στο newsit.gr ο πατέρας της Ελένης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ρόδος: Προφυλακίστηκε ο 23χρονος Ρομά για το βιασμό της 19χρονης ΑμΕΑ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέες αποκαλύψεις – σοκ για τη δράση του 19χρονου δολοφόνου της Ελένης Τοπαλούδη (video)



    ΣΧΟΛΙΑ