ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε νέα πρόκληση προχώρησαν Τούρκοι, καθώς τουρκικό αεροσκάφος ηλεκτρονικού πολέμου CN-235 προχώρησε σε περίπου 30 παραβιάσεις.
Το αεροσκάφος CN-235 πέταξε κοντά στο πεδίο βολής Άνδρου ενώ επιπλέον έκανε βόλτες στην περιοχή που έπλεε ελληνική πυραυλάκατος για αρκετή ώρα, αγνοώντας τις συνεχείς κλήσεις για να απομακρυνθεί. Προφανώς έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και τελικά το τουρκικό κατασκοπευτικό αποχώρησε όταν κατάλαβε ότι το παιχνίδι των προκλήσεων μπορεί να έπαιρνε διαστάσεις.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μπασκετμπολίστας της Α2 μπήκε με το αυτοκίνητο στις σιδηροδρομικές γραμμές και οδηγούσε για 300 μέτρα
- Ιράν: Σε κατάσταση υψίστης επιφυλακής οι ένοπλες δυνάμεις της
- Ιράν: Ισχυρή έκρηξη σε οκταώροφο κτίριο στο λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς – Δεύτερη έκρηξη στα νότια με τέσσερεις νεκρούς
- Πιερρακάκης: Εθνική πρόκληση το στεγαστικό – Δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί χωρίς τους ιδιοκτήτες ακινήτων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.