ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια νέα υπόθεση ξυλοδαρμού ηλικιωμένων από ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι τους ερευνά η Αστυνομία, λίγες ημέρες μετά την υπόθεση του θανάτου ηλικιωμένου στα Σεπόλια. Θύματα των ληστών, αυτή την φορά, υπήρξε μια 84χρονη γυναίκα και ο 89χρονος σύζυγός της, οι οποίοι διαμένουν επί της οδού Λογοθέτη στο Παγκράτι.
Οι δύο ηλικιωμένοι βασανίστηκαν και ξυλοκοπήθηκαν επί τρεις ώρες από αγνώστους που εισέβαλαν στο σπίτι τους για να τους ληστέψουν τα ξημερώματα της Τρίτης. Οι ληστές κράτησαν όλως αυτές τις ώρες ομήρους τους δύο ηλικιωμένους, χτυπώντας συνεχώς στο πρόσωπο την 84χρονη.
Οι κακοποιοί διέφυγαν με άγνωστο χρηματικό ποσό, ενώ οι γείτονες ήταν αυτοί που έσωσαν το ζευγάρι, ειδοποιώντας την αστυνομία και δόθηκε τέλος στο περιστατικό.
Η 84χρονη διακομίστηκε στο Βουγιουκλάκειο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Φριχτό τέλος για ηλικιωμένο: Ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από ληστές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- CPI: Επιστροφή στην κερδοφορία με καθαρά κέρδη 192.000 ευρώ στη χρήση 2025-2026
- Χωριάτικο: Ο Άγγελος Γιαννακόπουλος αρνείται τις κατηγορίες – Ζήτησε κατ’οίκον περιορισμό λόγω προβλημάτων υγείας
- Ανδρουλάκης: Η Εθνική Συμφιλίωση αφορά όσους πολέμησαν υπέρ της πατρίδας και όχι τους προδότες και τους υμνητές του ναζισμού
- Χρίστος Δήμας: Αυτοψία του Υπουργού την Παρασκευή στο Μπράλος- Άμφισσα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.