• Top Stories

    ΝΔ: Ο πρωθυπουργός να δώσει εξηγήσεις για το σκάνδαλο της οικογένειάς του

    • NewsRoom
    Μαρία Σπυράκη

    Μαρία Σπυράκη


    Στα έγγραφα που έδωσε χθες στη δημοσιότητα, από τα οποία προκύπτει πως η εταιρεία Διόδος, στην οποία μετέχουν ο αδερφός του πρωθυπουργού, Δημήτρης, και η αδερφή του, Ζανέτ, επανέρχεται σήμερα η ΝΔ δια της εκπροσώπου Μαρίας Σπυράκη.

    Όπως προκύπτει από τα έγγραφα, η εταιρεία Δίοδος παρουσίασε πλαστή ενημερότητα, προκειμένου να διεκδικήσει δημόσιο έργο ύψους 1,1 δισ. ευρώ.

    Εξάλλου, σύμφωνα με αποκάλυψη του mononews.gr, το ΤΣΜΕΔΕ εξέδωσε ασφαλιστική ενημερότητα στον ξάδελφο του πρωθυπουργού, Γιώργο Τσίπρα, με ημερομηνία 28 Φεβρουαρίου 2010.

    Η 28η Φεβρουαρίου 2010 ήταν ημέρα Κυριακή, γεγονός που εγείρει τα εξής ερωτήματα: είτε η ασφαλιστική ενημερότητα εκδόθηκε ημέρα Κυριακή, πράγμα μάλλον απίθανο, είτε τα στοιχεία του ΤΣΜΕΔΕ έχουν παραποιηθεί.

    Η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Μαρία Σπυράκη, ζητά εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό σημειώνοντας: «Χθες αποδείξαμε με αδιάσειστα στοιχεία ότι τα μέλη της οικογένειας Τσίπρα επιχείρησαν με πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα να πάρουν έργο του δημοσίου ύψους 1,1 εκατομμυρίων ευρώ.

    » Σήμερα ξαναρωτάμε: Γιατί δεν δικάστηκαν όπως ο νόμος ορίζει γι’ αυτές τις περιπτώσεις;

    » Εξηγήσεις για το σκάνδαλο της οικογένειάς του οφείλει, πλέον, να δώσει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη mononews: Ημέρα Κυριακή (28-02-2010) εκδόθηκε η πρώτη ασφαλιστική ενημερότητα του Γιώργου Τσίπρα!!! Νέα παραποίηση στοιχείων;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΔ: Αυτά είναι τα στοιχεία που αποδεικνύουν την πλαστογραφία της εταιρείας «ΔΙΟΔΟΣ» της οικογένειας Τσίπρα



    ΣΧΟΛΙΑ