ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019 το Μουσείο της Ακρόπολης θα γιορτάσει την Εθνική Επέτειο με ελεύθερη είσοδο για όλους από τις 9 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα. Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε περιπάτους μέσα στις αίθουσες του Μουσείου με απρόβλεπτους σταθμούς και ποικίλες συζητήσεις με συντροφιά τους Αρχαιολόγους-Φροντιστές.
Ώρες περιπάτων (στα ελληνικά): 12 μεσημέρι, 1 μ.μ., 2 μ.μ., 3 μ.μ., 4 μ.μ.
Συμμετοχή: Έως 40 επισκέπτες ανά περίπατο. Εγγραφές γίνονται την ίδια μέρα στο Γραφείο Πληροφοριών στην είσοδο του Μουσείου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Οι οικογένειες θα μπορούν επίσης να παραλάβουν από το Γραφείο Πληροφοριών τα ειδικά σχεδιασμένα φυλλάδια για να κάνουν μία πιο ευχάριστη και ενδιαφέρουσα επίσκεψη στο Μουσείο.
Την ημέρα αυτή το εστιατόριο του Μουσείου στο δεύτερο όροφο θα σερβίρει ελληνικά παραδοσιακά πιάτα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τουρκία: Πρότεινε σε Ουκρανία και Ρωσία μια συμφωνία για να σταματήσουν οι επιθέσεις σε πλοία στη Μαύρη Θάλασσα
- ΗΠΑ: «Καμπανάκι» από αερομεταφορείς για περικοπές πτήσεων λόγω εκτόξευσης του κόστους καυσίμων
- Anti-drone συστήματα ασφαλείας στις φυλακές έως το τέλος του 2026
- Χανιά: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 18χρονη μητέρα που κακοποίησε το βρέφος της
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.