• City Stories

    Aaron Ramsey: Ο γκαντέμης και οι διάσημοι που πεθαίνουν

    • NewsRoom
    Ramsey

    Ο …κατάλογος του Aaron Ramsey


    Ο Ουαλός ποδοσφαιριστής Aaron Ramsey εκτός από μάγος των γηπέδων έχει συνδέσει το όνομά του και με έναν μακρύ (πλέον) κατάλογο ….γκαντεμιάς. Έναν κατάλογο με θανατους όχι ενός, όχι δύο αλλά δέκα διασημοτήτων από τον Osama bin Laden μέχρι τον George Michael.

    Η ιστορία ξεκίνησε με τον Osama bin Laden, ο οποίος πέθανε μία μέρα αφού ο Aaron Ramsey σημείωσε το γκολ απέναντι στη Manchester United, την 1η Μαϊου του 2011. Αυτό ήταν αρχικά ένα τυχαίο γεγονός, μέχρι που την ίδια χρονιά στις 2 Οκτωβρίου του 2011, επέστρεψε με ένα γκολ απέναντι την Tottenham. Τότε πέθανε ο Steve Jobs. Και κάπου εκεί άρχισε να παρατηρείται ένα περίεργο φαινόμενο. Κάθε φορά που ο Aaron Ramsey σκόραρε, πέθαινε και ένας διάσημος.

    Φυσικό και επόμενο ήταν όταν ανήμερα των Χριστουγέννων πέθανε ο George Michael, όλοι να στρέψουν το βλέμμα τους στον Ramsey. Ο Ουαλός δεν είχε σκοράρει και πολλοί θεώρησαν ότι η γκαντεμιά “έσπασε”. Όμως, κάτι τέτοιο δε συνέβη, καθώς ο Aaron Ramsey έχει τα γενέθλιά του την αμέσως επόμενη μέρα, στις 26 Δεκεμβρίου. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν άργησαν να συνδέσουν τον θάνατο του τραγουδιστή με τα γενέθλια του ποδοσφαιριστή και έτσι επανήλθε ο περίφημος κατάλογος Ramsey, που περιλαμβάνει όλους, όσοι πέθαναν, μετά από κάποιο γκολ που σημείωσε o επιθετικός των «κανονιέρηδων».

    Ο κατάλογος του Ramsey

    1 Μαΐου 2011 vs Μαν. Γιουνάιτεντ: Osama bin Laden
    4 Οκτωβρίου 2011 vs Τότεναμ: Steve Jobs
    19 Οκτωβρίου 2011 vs Μαρσέιγ: M. Kaddafi
    11 Φεβρουαρίου 2012 vs Σάντερλαντ: Whitney Houston
    30 Νοεμβρίου 2013 vs Κάρντιφ: Paul Walker
    10 Αυγούστου 2014 vs Μαν. Σίτι: Robin Williams
    9 Ιανουαρίου 2016 vs Σάντερλαντ: David Bowie
    13 Ιανουαρίου 2016 vs Λίβερπουλ: Alan Rickman
    5 Μαρτίου 2016 vs Τότεναμ: Nancy Reagan
    26 Δεκεμβρίου, γενέθλια: George Michael.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι θρύλοι της παγκόσμιας μουσικής που “έφυγαν” το 2016: David Bowie, Prince, Leonard Cohen, George Michael…

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: George Michael: Τα σκάνδαλα και η πολυτάραχη ζωή του σπουδαίου καλλιτέχνη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συγκλονίζει ο σύντροφος του George Michael, που τον βρήκε νεκρό



    ΣΧΟΛΙΑ