• City Stories

    Οι Παριζιάνες πριν το πρώτο ραντεβού δεν φορούν…. σουτιέν- Να γιατί (pics)

    • NewsRoom
    ραντεβού


    Σπαταλάτε ώρες ετοιμάζοντας το τέλειο outfit πριν το πρώτο ραντεβού; Όχι πια! Κάντε ό,τι και οι υπέρκομψες Γαλλίδες και ετοιμαστείτε…..σε  ένα τέταρτο!

    Στην αμερικάνικη Vogue, λοιπόν, μία Γαλλίδα περιγράφει σε μία Αμερικανίδα τι κάνει όταν προετοιμάζεται για να συναντηθεί πρώτη φορά με έναν γοητευτικό άντρα.

    Και ενώ η Αμερικανίδα αναφέρει ότι οι γυναίκες στις ΗΠΑ αφιερώνουν αρκετό χρόνο για να πετύχουν μία cool εμφάνιση (έτσι ώστε να μην φαίνεται πως έχουν ασχοληθεί πολύ), η τακτική των Παριζιάνων είναι εντελώς διαφορετική.

    ραντεβού

    Στην ερώτηση, λοιπόν, τι θα φορούσε στο πρώτο ραντεβού η Γαλλίδα απαντάει:

    «Θα φορούσα αυτό που φοράω τώρα, δηλαδή ένα φόρεμα και τα φλατ παπούτσια μου. Γιατί, δηλαδή, πρέπει να φορέσω κάτι άλλο… θα ήταν σαν να προσποιούμαι», ανέφερε η ίδια παρουσιάζοντας γενικά την «στάση» των Γαλλίδων.

    Για τις Γαλλίδες, δηλαδή, το να βγουν ένα ραντεβού με κάποιον ελκυστικό άνδρα είναι ακόμη ένα πράγμα ανάμεσα στα 100 που έχουν να κάνουν μέσα στην μέρα. Το ραντεβού, δηλαδή, δεν είναι γι’ αυτές μία περίσταση στην οποία πρέπει να βάλουν κάτι συγκεκριμένο ή κάτι πιο καλό.

    Η ίδια συνεχίζει λέγοντας: «To mood είναι κάτι σαν «Το πουλόβερ είναι του πρώην μου, δεν φοράω σουτιέν. Τα χείλη μου είναι κόκκινα γιατί ήμουν έξω το προηγούμενο βράδυ, αλλά εσύ δεν ξέρεις τίποτα από αυτά».

    ραντεβού

    Επίσης, παρόλο που οι περισσότερες Γαλλίδες θα κάνουν το μαύρο τους σακάκι το κομμάτι-κλειδί της εμφάνισής τους, εκείνη αναφέρει πως μία καπαρντίνα είναι ιδανική όχι μόνο για το κρύο, αλλά και για «εντείνει» το μυστήριο.

    Η εμπειρία της από ένα ραντεβού που δεν θα ξεχάσει:

    «Μπορεί να αγαπώ τον κομψό ντύσιμο, αλλά μερικές φορές θέλω να εκφράζομαι μέσα από τα ρούχα με τον οποιοδήποτε τρόπο.

    Πριν μερικούς μήνες, βγήκα ραντεβού με ένα άντρα τον οποίο γνώρισα σε ένα site γνωριμιών και μιλούσαμε αρκετό καιρό διαδικτυακά.

    Ήταν καλοκαίρι και ήθελα να νιώσω σαν μία πραγματική κυρία. Έτσι φόρεσα μία πλισέ φούστα, μία απλή μπλούζα και τα σανδάλια μου. Στο τέλος του ραντεβού προσφέρθηκε να περπατήσουμε λίγο πριν πάρω ταξί (δεν ήθελα να πάρω μετρό, ήμουν μία κυρία βλέπετε). Ξαφνικά, ενώ περπατούσαμε ο αέρας σήκωσε την φούστα μου, αφήνοντας να φανεί το Victorian Secret εσώρουχό μου στην μέση της πλατείας.

    Αν αναρωτιέστε, δεν ένιωσα καθόλου σαν την Μέριλιν Μονρόε, καθώς όχι μόνο τον πάτησα, αλλά μπήκα άρον-άρον σε άλλο ταξί από αυτό που είχα καλέσει. Φυσικά δεν άκουσα ποτέ ξανά νέα του».

    Πηγή: bovary.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πώς ήταν πραγματικά η Αλίκη Βουγιουκλάκη χωρίς μακιγιάζ; (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απίστευτο! Αυτοί είναι οι μισθοί της Μενεγάκη και της Ζαρίφη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βαλάντης: Χαμογελαστός με τον ξάδερφο του λίγο πριν την ορκωμοσία Τραμπ (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ