• City Stories

    Φτιάξτε το απόψε: Κότσια «κριτσανιστά» στην γάστρα

    Κότσια


    Κότσια… τραγανά για βραδινό: Σκέφτεστε κάτι καλύτερο; Βάλτε τα στην γάστρα και αφήστε τα να σιγοψηθούν για εγγυημένη απόλαυση! Θα γίνουν τόσο ”κριτσανιστά” που δεν θα μπορείτε να σταματήσετε να τρώτε!

    Υλικά

    4 κότσια χοιρινά ( μέτριου μεγέθους, 1 -1,5 κιλά το ένα )
    4 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
    1 κουταλιά της σούπας μέλι
    το χυμό από ενάμισυ πορτοκάλι
    ελαιόλαδο
    αλάτι, πιπέρι
    λαδόκολλα ( προαιρετικά )

    Εκτέλεση

    Πλένουμε τα κότσια μας και τα βάζουμε στη γάστρα με αλάτι και πιπέρι ( αν θέλετε μπορείτε να τα βάλετε ένα ένα τα τυλιγμένα σε λαδόκολλα μέσα στο ταψί). Χτυπάμε σε ένα σέϊκερ τη μουστάρδα, το μέλι, το χυμό από το πορτοκάλι και λίγο ελαιόλαδο μέχρι να γίνουν λείος χυλός. Απλώνουμε τον χυλό με ένα πινέλο έτσι ώστε να πάει παντού. Τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου τρεις ώρες.

    Υ.Γ. Αν δείτε ότι το κρέας συνεχίζει να “κρατάει”, ξανασκεπάστε το και αφήστε το μέχρι κυριολεκτικά να ξεκοκαλίζεται.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ζώδια: Ημερήσεις προβλέψεις (Πέμπτη 19 Ιανουαρίου)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο έλεος της κακοκαιρίας ξανά η χώρα – Σφοδρές καταιγίδες, χιόνι και χαλάζι – Αναλυτική πρόβλεψη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς ήταν πραγματικά η Αλίκη Βουγιουκλάκη χωρίς μακιγιάζ; (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ