• Top Stories

    Μυρσίνη Λοΐζου: Τσιμπήσαμε στο Μαξίμου, μετά έφαγα σπίτι μου

    • NewsRoom

    Μυρσίνη Λοΐζου


    Για τις αντιδράσεις που προκάλεσε παλαιότερη ανάρτησή της αναφορικά με την τρομοκρατία μίλησε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μυρσίνη Λοΐζου. Στο επίμαχο tweet είχε γράψει: «Τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγγνώμη».

    Σχολιάζοντας σχετικά στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra είπε πως εκείνοι που της ασκούν κριτική «δεν είδαν τη συγγνώμη που ζήταγα από κάτω. Επίτηδες τα είχαν γράψει».

    Όσο για το τραπέζι που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη βεράντα του Μεγάρου Μαξίμου, είπε χαρακτηριστικά: «Πήγαμε, γνωριστήκαμε οι 16 πρώτοι και φάγαμε… Κάτι τσιμπήσαμε, μετά δηλαδή έφαγα σπίτι μου».

    Η κόρη του Μάνου Λοΐζου δήλωσε «απλός άνθρωπος» και περιγράφοντας τον εαυτό της είπε: «Μαγειρεύω, σκουπίζω. Είμαι γραφίστρια, κάνω εξώφυλλα, και έχω δουλέψει στις πωλήσεις εταιρείας web design. Ασχολήθηκα με τα πνευματικά δικαιώματα γιατί υπήρξε ένα τεράστιο σκάνδαλο. Κάπως έτσι βρήκα και ασχολήθηκα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με την πολιτική».

    Για τους λόγους που πήρε την απόφαση να θέσει υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές είπε: «Την απόφαση την πήρα γρήγορα, αλλά την πιστεύω. Δεν το έχω μετανιώσει, παίρνω δύναμη και πείσμα από όσους με χτυπάνε. Αυτό με το οποίο θα ήθελα να ασχοληθώ στην Ευρωβουλή είναι ο πολιτισμός. Δεν είναι ένα πράγμα, είναι χιλιάδες… Μέσα από τον πολιτισμό μπορούμε να χτυπήσουμε τον φασισμό».

    Σχετικά με την απαγόρευση που είχε θέσει στο ΠΑΣΟΚ να μην χρησιμοποιεί το τραγούδι του πατέρα της, Μάνου Λοΐζου, «Καλημέρα Ήλιε», Μυρσίνη Λοΐζου ανέφερε: «Και τα δύο κόμματα, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ψήφισαν μνημόνια, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε να ψηφίσει, γι’ αυτό προχωρώ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Έχει άλλο κοινωνικό πρόσωπο».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σκληρή κριτική της ΝΔ για τα «γλωσσικά ατοπήματα» της Μυρσίνης Λοΐζου (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μυρσίνη Λοΐζου: Γλωσσικό ατόπημα το tweet για την τρομοκρατία



    ΣΧΟΛΙΑ