ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Περίπου 22,68 τετραγωνικά χιλιόμετρα (22.680 στρέμματα) είχαν γίνει στάχτη στο Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων στην Κεντρική Εύβοια μέχρι τις 12:45 ώρα Ελλάδας την Τετάρτη 14 Αυγούστου.
Αυτό προκύπτει από τα υψηλής ανάλυσης δεδομένα για τις καμένες εκτάσεις που παρέχει ο ευρωπαϊκός δορυφόρος Sentinel-2.
Σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η τελική έκταση θα είναι μεγαλύτερη, καθώς η φωτιά συνεχίζει το καταστροφικό της έργο και σήμερα, ενώ υπήρξε μεγάλη αναζωπύρωση της το απόγευμα της Τετάρτης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Τα πιο ακριβά και exclusive εστιατόρια που επιλέγουν στη Νέα Υόρκη
- Nomura: Στα $10 εκατ. αύξησε την ετήσια αμοιβή του CEO μετά το ιστορικό ρεκόρ κερδοφορίας
- Ποινή φυλάκισης 20 μηνών στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου για την διαρροή e-mail των αποδήμων
- Βρετανία: Παραιτήθηκε ο Κιρ Στάρμερ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.