• Top Stories

    Με βαριά την σκιά της υπόθεσης Λοΐζου, ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώνει άλλους 15 ευρω-υποψήφιους

    • NewsRoom


    Μετά το φιάσκο της υποψηφιότητας της Μυρσίνης Λοΐζου συνεδριάζει το απόγευμα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα άλλων 15 υποψηφίων για τις Ευρωεκλογές 2019.

    Οι τελευταίοι της λίστας θα ανακοινωθούν στις αρχές Απριλίου.

    Κατά πληροφορίες, στο ευρωψηφοδέλτιο εντάσσονται οι Σπύρος Δανέλλης, Πέτρος Κόκκαλης, Έλενα Κουντουρά, Μαρία Ρεπούση και ο καθηγητής Μιχάλης Σπουρδαλάκης που είχε οριστεί επικεφαλής του διαλόγου για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.

    Από τον καλλιτεχνικό χώρο έχει βολιδοσκοπηθεί γνωστή ερμηνεύτρια, ενώ δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Γιαννάκη.

    Αντιμέτωπη με την καταιγίδα που ξέσπασε μετά την είδηση ότι η κ. Λοΐζου εισέπραττε επί 5,5 χρόνια την σύνταξη της νεκρής μητέρας της, η Κουμουνδούρου βρίσκεται αντιμέτωπη με το αμείλικτο ερώτημα ποιοι έκαναν την επιλογή που έπληξε επικοινωνιακά την εικόνα του κόμματος.

    Στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας αναμένεται να ασκηθεί κριτική στον τρόπο με τον οποίο έγιναν οι επιλογές για την πρώτη λίστα του ευρωψηφοδελτίου και στον ελλειπή έλεγχο ή υποτίμηση εκκρεμοτήτων που επέφεραν τελικά κόστος.

    Με βάση την υπόθεση Λοΐζου αναμένεται να μπουν στο μικροσκόπιο όλα τα ονόματα, προκειμένου να αποφευχθούν άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις μια ανάσα πριν από τις κάλπες του Μαΐου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μυρσίνη Λοΐζου: Τα 3 ψέματα, οι καταδικαστικές αποφάσεις και τα χαμόγελα με τον Τσίπρα 

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεκτή έγινε η παραίτηση της Λοΐζου από τον ΣΥΡΙΖΑ



    ΣΧΟΛΙΑ