• Top Stories

    Με… Μαρινέλα η απόδοση τιμών στον Αλέξη Τσίπρα από την ρωσική στρατιωτική μπάντα

    • NewsRoom


    Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρωί της Παρασκευής η επίσημη επίσκεψη του πρωθυπουργού στην παγωμένη Μόσχα. Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε το επίσημο πρόγραμμα με την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

    Ο πρωθυπουργός έφτασε στον Κήπο Αλεξάνδρου, όπου του αποδόθηκαν τιμές από άγημα και κατέθεσε στεφάνι. Ακολούθησε η ανάκρουση του ελληνικού εθνικού ύμνου, αλλά και μια έκπληξη, καθώς στην απόδοση τιμών προς τον Έλληνα πρωθυπουργό, η ρωσική στρατιωτική ορχήστρα έπαιξε Μαρινέλλα, και συγκεκριμένα το «Παρ’ το φεγγάρι και καν’ το βέρα μου».

    Με κρυολόγημα από την Κάλυμνο, ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στην παγωμένη ρωσική πρωτεύουσα, όπου το θερμόμετρο δείχνει -3 βαθμούς Κελσίου. Για να αντιμετωπίσει το κρύο, ο Έλληνας πρωθυπουργός εμφανίστηκε με μακρύ παλτό και μπλε φουλάρι στον λαιμό.

    Μετά την κατάθεση στεφάνου ακολούθησε η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον Ρώσο πρωθυπουργό, Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

    Στην συνέχεια θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Βλ.Πούτιν στο Κρεμλίνο. Στις 13:45 θα γίνει η υπογραφή διμερών συμφωνιών, ενώ για τις 14:00 είναι προγραμματισμένη η κοινή συνέντευξη Τύπου του Έλληνα πρωθυπουργού και του Ρώσου προέδρου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Με Turkish Stream στην ατζέντα ο Τσίπρας βλέπει Πούτιν

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλέξης Τσίπρας: «Κατάκτηση να με δέχονται οι ξένοι ηγέτες χωρίς να φοράω γραβάτα»!



    ΣΧΟΛΙΑ