• Κοινωνία

    Μαρία Σάκκαρη: «Ευχαριστούμε όλους όσους αγωνίζονται καθημερινά» (pic)

    Μαρία Σάκκαρη


    Η Μαρία Σάκκαρη με μία ανάρτησή της στα social media, ευχαρίστησε όλους εκείνους που αγωνίζονται για την υγεία των συνανθρώπων τους και ενημέρωσε ότι θα μείνει στο σπίτι της σε καραντίνα όσο χρειαστεί μιας και πρόσφατα επέστρεψε από το εξωτερικό.

    «7η μέρα καραντίνας για εμένα και τα δυο μου αδέλφια, όλοι ερχόμενοι από το εξωτερικό χωρίς συμπτώματα αλλά #μενουμεσπιτι για να προστατέψουμε τους γύρω μας ανεξαρτήτως ηλικίας. Εμεις θα κάτσουμε σπίτι όσο χρειαστεί, ελπίζουμε το ίδιο και εσείς. Εκ μέρους των τριών μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους αγωνίζονται καθημερινά για τον συνάνθρωπο τους αλλά και όσους μας ενημερώνουν με τόση ειλικρίνεια.
    Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε σε όλους υγεία.»

    Δείτε το post της Μαρίας Σάκκαρη:

    7η μέρα καραντίνας για εμένα και τα δυο μου αδέλφια, όλοι ερχόμενοι από το εξωτερικό χωρίς συμπτώματα αλλά #μενουμεσπιτι…

    Posted by Maria Sakkari on Friday, March 20, 2020

    View this post on Instagram

    7η μέρα καραντίνας για εμένα και τα δυο μου αδέλφια, όλοι ερχόμενοι από το εξωτερικό χωρίς συμπτώματα αλλά #μενουμεσπιτι για να προστατέψουμε τους γύρω μας ανεξαρτήτως ηλικίας. Εμεις θα κάτσουμε σπίτι όσο χρειαστεί, ελπίζουμε το ίδιο και εσείς. Εκ μέρους των τριών μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους αγωνίζονται καθημερινά για τον συνάνθρωπο τους αλλά και όσους μας ενημερώνουν με τόση ειλικρίνεια. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε σε όλους υγεία. 7th day of quarantine for me and my siblings, all three of us coming from abroad, without showing any symptoms but we #stayhome to protect everyone around us despite their age. We will stay at home for as long as it is needed, hope you all do the same. We want to thank those involved in fighting during these difficult times and those informing us with transparency and honesty. Thank you and we hope everyone stays healthy.

    A post shared by Maria Sakkari (@sakkattack7) on



    ΣΧΟΛΙΑ