• Κοινωνία

    Λαζόπουλος για το επεισόδιο στο «Αθηνών Αρένα»: Να παρέμβει άμεσα εισαγγελέας!

    Λάκης Λαζόπουλος

    Λάκης Λαζόπουλος


    Την άμεση εισαγγελική παρέμβαση ζητά ο Λάκης Λαζόπουλος με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε στο κέντρο «Αθηνών Αρένα» από τον γνωστό δικηγόρο Αλέξη Κούγια.

    Στο site του κ. Λαζόπουλου αναρτήθηκε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται πως «είναι ανάγκη ο δικηγορικός σύλλογος των Αθηνών να λάβει τα μέτρα του εκτός κι αν θεωρεί ότι είναι σύνηθες δικηγορικό ύφος και ήθος οι δικηγόροι να νομίζουν ότι είναι οι ίδιοι ο νόμος και να αυτοδικούν κατά το μυαλό τους ή κατά τα προβλήματα του μυαλού τους».

    Αναλυτικά η απάντηση Λαζόπουλου:

    Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν καλεσμένος χθες, μαζί με τη φίλη του Μαρινέλλα, σε γενέθλια φίλης του στο νυχτερινό κέντρο «Αθηνών Αρένα», όπου τραγουδούσαν για τελευταία φορά οι Αντώνης Ρέμος και Δέσποινα Βανδή.

    Δεν είχαν περάσει ούτε πέντε λεπτά από την ώρα που είχαν καθίσει και ενώ επί σκηνής βρισκόταν η Δέσποινα Βανδή, ήρθε πίσω από τον γνωστό συγγραφέα και ηθοποιό ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος τον έπιασε από τον λαιμό, άρχισε να τον πιέζει στο πρόσωπο και να ουρλιάζει χρησιμοποιώντας τις γνωστές χυδαιότητες που τον χαρακτηρίζουν, ξετυλίγοντας παράλληλα τον επικίνδυνο και απειλητικό χαρακτήρα του.

    Ο Λάκης Λαζόπουλος ούτε καν σηκώθηκε από το κάθισμα του, δεν του απάντησε το παραμικρό, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι του τραπεζιού της παρέας του, αλλά και από τα διπλανά τραπέζια άρχισαν να φωνάζουν έντονα στον Αλέξη Κούγια ν’ απομακρυνθεί.

    Άμεσα επενέβησαν οι άνθρωποι του μαγαζιού, οι οποίοι και τον απομάκρυναν, ενώ ο δικηγόρος παράλληλα ούρλιαζε «μην με ακουμπάτε εμένα, μην με ακουμπάτε».

    Ο Αλέξης Κούγιας άσκησε ξεκάθαρη πισώπλατη βία, την οποία παρακολούθησαν σχεδόν άναυδοι όλοι οι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου και φυσικά όλη παρέα του Λάκη Λαζόπουλου στην οποία μεταξύ άλλων ήταν ο γιατρός Ηλίας Πολυτάκης του Υγεία και κάποιοι άλλοι γιατροί.

    Να σημειώσουμε ότι αντίστοιχο περιστατικό, μικρότερη κλίμακας, έχει δημιουργήσει ο Αλέξης Κούγιας στο εστιατόριο Gaspar, στο Ψυχικό, όπου ο Λαζόπουλος βρισκόταν με την κόρη του και έτρωγε. Και εκεί ο Αλέξης Κούγιας επιχείρησε να κάνει τα ίδια με χθες και εκεί τον απομάκρυναν.

    Είναι σίγουρο ότι η κατάσταση ξεφεύγει των ορίων της σάτιρας και η Δικαιοσύνη πρέπει να δώσει την απάντηση, αυτή που ο Λάκης Λαζόπουλος δεν έδωσε χθες, κρατώντας τη ψυχραιμία του και για να μην χαλάσει τη βραδιά των ανθρώπων που τον είχαν καλέσει και σεβόμενος τους καλλιτέχνες, οι οποίοι τραγουδούσαν για τελευταία φορά στο νυχτερινό κέντρο.

    Είναι ανάγκη ο δικηγορικός σύλλογος των Αθηνών να λάβει τα μέτρα του εκτός κι αν θεωρεί ότι είναι σύνηθες δικηγορικό ύφος και ήθος οι δικηγόροι να νομίζουν ότι είναι οι ίδιοι ο νόμος και να αυτοδικούν κατά το μυαλό τους ή κατά τα προβλήματα του μυαλού τους.

    Είναι ανάγκη η Εισαγγελία να παρέμβει άμεσα.

    Ο Λάκης Λαζόπουλός βρίσκεται σε πυρετό ετοιμασιών με τους συνεργάτες του, ετοιμάζοντας το νέο Αλ Τσαντίρι, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Μαρτίου στον τηλεοπτικό σταθμό Open, ενώ ο δικηγόρος του Πέτρος Μαχάς έχει αναλάβει ήδη την υπόθεση.

    Ο Λάκης Λαζόπουλος παρακολούθησε ήρεμος, μετά την επίθεση του Αλέξη Κούγια, τη συνέχεια του προγράμματος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κούγιας για Λαζόπουλο: Eίχε το θράσος να γυρίσει να με κοιτάξει και να γελάσει



    ΣΧΟΛΙΑ