• Κοινωνία

    Κρήτη-Συγκλονίζει ο πατέρας του 29χρονου: «Ακόμα ελπίζουμε». Το ζευγάρι έχει μωρό 6 μηνών (pics&videos)

    • NewsRoom


    Άκαρπες είναι μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό των τεσσάρων ατόμων, που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, το οποίο παρασύρθηκε, το βράδυ του Σαββάτου, από τα νερά του Γεροποτάμου, στην περιοχή Μεσαρά, με την αγωνία των συγγενών των αγνοουμένων να κορυφώνεται.

    Οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων συνεχίζονται

    Το απόγευμα της Κυριακής, οι αρχές αποφάσισαν να επεκτείνουν τις έρευνες και στο σημείο της εκβολής του Γεροποτάμου. Η απόφαση πάρθηκε κατόπιν της ευρέσεως εξαρτήματος αυτοκινήτου, το οποίο ταιριάζει στον τύπο του αυτοκινήτου, που αγνοείται.

    https://www.facebook.com/diasostetimesara/posts/355506655290402

    Στον τόπο των ερευνών έχουν καταφθάσει και εκσκαφείς, καθώς και ένας γερανός, που συμπλήρωσαν τις έρευνες, έως ότου πέσει το φως της ημέρας, σε σημείο του ποταμού, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από το σημείο που παρασύρθηκε το αυτοκίνητο.

    Το συγκεκριμένο σημείο φαίνεται ότι έχει υπάρξει «θύτης» και άλλων περιστατικών αυτοκινητιστικών δυστυχημάτων, που παρασύρθηκαν από τα νερά του ποταμού. Όπως δηλώνουν οι κάτοικοι της περιοχής, στο μέρος αυτό φαίνεται ότι υπάρχουν «κολύμπες» βάθους έως και 5 μέτρων, στοιχείο που εγείρει τον κίνδυνο για τα διερχόμενα αυτοκίνητα, ειδικά υπό τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν τις τελευταίες μέρες στην Κρήτη.

    Ο πατέρας του 29χρονου Κώστα Γιαννακάκη από τον Άγιο Νικόλαο, που επέβαινε στο αγνοούμενο αυτοκίνητο, βρέθηκε στον τόπο, που σημειώνεται ως το τελευταίο γνωστό σημείο, από το οποίο διήλθε το αυτοκίνητο. Ο Μανώλης Γιαννακάκης συγκλόνισε με τη δήλωσή του στους δημοσιογράφους, «Ακόμα ελπίζουμε». O άτυχος πατέρας πρόσθεσε ότι ο γιος του και η 30χρονη σύζυγός του, Ροδούλα Τσαγκαράκη, αναχώρησαν, το μεσημέρι του Σαββάτου από τον Άγιο Νικόλαο με κατεύθυνση την Μεσαρά, όπου ήταν καλεσμένοι σε ένα γάμο. Ο ίδιος και η γυναίκα του ανέλαβαν να κρατήσουν το μόλις 6 μηνών παιδί τους.

    Φωτογραφίες από το τόπο όπου χάθηκε το αυτοκίνητο με τους 4 αγνοούμενους στην Κρήτη

    Τα γεγονότα πριν την εξαφάνιση

    Το αυτοκίνητο, μετά την αναχώρησή του από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης φαίνεται ότι κατευθύνθηκε προς τις Αρχάνες, όπου το ζευγάρι παρέλαβε την 21χρονη αδελφή της γυναίκας, Μαριλένα Τσαγκαράκη και την 58 μητέρα τους, ενώ κατόπι συνέχισαν για την Μεσαρά.

    Μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου οι γονείς του 29χρονου είχαν συνεχή τηλεφωνική επαφή με το ζευγάρι, καθώς το 6 μηνών μωρό τους ήταν άρρωστο. Η επικοινωνία σταμάτησε όταν το μωρό αποκοιμήθηκε και πλησίαζε πια η ώρα να επιστρέψει και το ζευγάρι από το γάμο.

    Στις 00.52 έγινε η κλήση από την οδηγό του αυτοκινήτου και μητέρα του μωρού στο 100, που καλούσε για βοήθεια, λέγοντας «ελάτε γιατί πνιγόμαστε». Η κλήση διήρκεσε 13 δευτερόλεπτα και τρία λεπτά αργότερα, στις 00.55 η Αστυνομία έλαβε κλήση και από το κινητό του συζύγου της, που ανέφερε ότι βρίσκονται κοντά στο κέντρο «Αυγερινός live». «Σώστε μας γιατί θα πνιγούμε», φάνηκε να λέει στους Αστυνομικούς, πριν κλείσει η γραμμή, με την κλήση να διαρκεί 52 δευτερόλεπτα.

    https://www.facebook.com/diasostetimesara/videos/1249257025230828/

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θρίλερ χωρίς τέλος στην Κρήτη: Αυτή είναι η οικογένεια που αγνοείται (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ στην Κρήτη: Ολονύκτιες έρευνες για τέσσερις αγνοούμενους που παρασύθηκαν από χείμαρρο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αγωνιώδεις προσπάθειες εντοπισμού των τεσσάρων αγνοουμένων-Βουτούν δύτες



    ΣΧΟΛΙΑ