• Κοινωνία

    Κρήτη: Δύο γυναίκες στην εντατική λόγω γρίπης

    • NewsRoom


    Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου νοσηλεύονται δύο γυναίκες οι οποίες έχουν προσβληθεί από τον ιό της γρίπης, ΑΗ1Ν1.

    Πρόκειται για μία 63χρονη και μία 48χρονη, οι οποίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να κρίνουν ότι απαιτείται η άμεση μεταφορά τους στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

    «Η μία ασθενής που έχει ιστορικό με αναπνευστικά προβλήματα παραμένει στην Εντατική καθώς είναι πιο σοβαρά. Η δεύτερη ασθενής έχει πάρει εξιτήριο από την ΜΕΘ και νοσηλεύεται στην Πνευμονολογική Κλινική», ανέφερε μιλώντας στο cretapost.gr, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ-Βενιζελείου, Γιάννης Τασσόπουλος.

    «Άμεση ανάγκη για εμβολιασμό»

    Πολλοί είναι οι άνθρωποι οι οποίοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και δεν μπαίνουν στην διαδικασία να κάνουν το εμβόλιο της γρίπης.

    «Υπάρχει μία προπαγάνδα για τον εμβολιασμό, η οποία προκαλεί προβλήματα στους ίδιους τους ανθρώπους. Ιδιαίτερα όσοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες που έχουν ιστορικό με καρδιακά νοσήματα, με χρόνια αναπνευστικά προβλήματα θα πρέπει να προχωρήσουν σε εμβολιασμό. Πρέπει το ανοσοποιητικό τους σύστημα να ισχυροποιηθεί ώστε να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα» επισήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Τασσόπουλος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θρίλερ στο Κρανίδι – Βρέθηκε νεκρός αστυνομικός 

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Βόλτες στο Μιλάνο (video)



    ΣΧΟΛΙΑ