Δύο κουκουλοφόροι εισβάλλουν στο πάρκινγκ και μέσα σε δευτερόλεπτα καταφέρουν να κλέψουν το Audi S3 μέσα σε 40 δευτερόλεπτα.
Οι κακοποιοί χρησιμοποίησαν μία συσκευή για να «χακάρουν» το σύστημα του αυτοκινήτου, καθώς δεν ανοίγει με κανονικό κλειδί παρά μόνο αυτόματα.
Μάλιστα, χρησιμοποίησαν ένα κοφτερό αντικείμενο για να σπάσουν το τζάμι σε ένα αυτοκίνητο που εμπόδιζε τη διέλευση τους. Το μετακινούν στη μέση του δρόμου και φεύγουν σαν κύριοι… με το Audi.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θρήνος στη Λάρισα: Δύο μυστηριώδεις θάνατοι βρεφών μέσα σε λίγες ώρες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φοιτητές στο Αγρίνιο έκαναν κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερχεται ανασχηματισμός, ποιοι χτυπούν Μαρινάκη, Σδούκου, Αγαπηδάκη, η «μπηχτή» της Νίκης, η βουτιά της Κάρυ και τα… τραγουδάκια του Σάντσεθ
- Τέλος σε μια στρέβλωση δεκαετιών: Τι αλλάζει στις άδειες των διευθυντικών στελεχών με τον νέο εργασιακό νόμο
- Aktor Group: Οι μακροπρόθεσμες υπεραξίες, το νέο μετοχικό status και τι κόστος κτήσης έχουν οι ισχυρότεροι μέτοχοι
- Τεχνική Ολυμπιακή – Οικογένεια Στέγγου: Το deal που έφερε… εμφύλιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.