Κοινωνία

Κορονοϊός: Εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα από τα πάρτι στο Ντουμπάι

  • NewsRoom


Ανησυχία επικρατεί στην Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας και τον ΕΟΔΥ μετά τον εντοπισμό ενός κρούσματος ανάμεσα στους Έλληνες που επέστρεψαν από το Ντουμπάι.

Είναι το πρώτο θετικό κρούσμα που εντοπίστηκε μετά τα περισσότερα από 200 rapid test που έγιναν σε ταξιδιώτες που επέστρεφαν από το Ντουμπάι.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μια γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε στο σπίτι της με βανάκι της Πολιτικής Προστασίας και θα παραμείνει σε καραντίνα για 14 μέρες.

Η κινητοποίηση του ΕΟΔΥ, έγινε μετά και τις εικόνες που ανέβηκαν στα social media, από πάρτι χωρίς προφυλάξεις στα οποία συμμετείχαν και πολλών επώνυμοι του εγχώριου lifestyle καθώς και επιχειρηματίες.

Το πλήθος Ελλήνων celebrities υποδέχθηκε το 2021 στο κλαμπ NAMMOS, ενώ στο Ντουμπάι βρέθηκε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς που προτίμησε το εστιατόριο Cipriani.

Σήμερα (04.01.2020) αναμένεται να επιστρέψουν από το Ντουμπάι όπου πέρασαν την Πρωτοχρονιά κι άλλοι Έλληνες. Όλοι τους θα υποβληθούν σε τεστ και θα μείνουν σε καραντίνα.

Να σημειωθεί ότι οι επιβάτες των πτήσεων από Ντουμπάι έπρεπε να έχουν πάνω τους υποχρεωτικά αρνητικά αποτελέσματα από μοριακό τεστ των τελευταίων 72 ωρών, που έχουν κάνει στο Ντουμπάι.ΣΧΟΛΙΑ