ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην ταυτοποίηση της δεύτερη σορού, θύμα του serial killer της Κύπρου, Νίκου Μεταξά, που είχε βρεθεί στις 21 Απριλίου στο φρεάτιο του μεταλλείου Μιτσερού, προχώρησαν οι Αρχές.
Πρόκειται για την 28χρονη Arian Palanas Lozano με καταγωγή από τις Φιλιππίνες, την οποία όπως είχε ομολογήσει ο 35χρονος ίλαρχος είχε στραγγαλίσει κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης. «Ένιωθα πολύ καλά και μου άρεσε» φέρεται να ανέφερε στους ανακριτές, κατά την ομολογία του.
Η ταυτοποίηση έγινε με τη σύγκριση γενετικού υλικού από την σορό και τρίχες που βρέθηκαν σε ρούχα της 28χρονης που είχε αφήσει στο σπίτι που διέμενε.
Κατά τις δύο νεκροτομές δεν είχε γίνει κατορθωτό να επιβεβαιωθεί η αιτία θανάτου ούτε και η ταυτότητα του θύματος αφού η σορός βρισκόταν σε προχωρημένη αποσύνθεση.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Αναστασιάδης έπαυσε τον Αρχηγό της Αστυνομίας για την υπόθεση του Serial Killer της Κύπρου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανατριχιαστικά στοιχεία από τις νεκροτομές: Τις έπνιγε με κεφαλοκλείδωμα ο serial killer της Κύπρου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κυβερνητική κρίση στην Κύπρο: Παραιτήθηκε ο υπουργός δικαιοσύνης λόγω «Ορέστη»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Goldman Sachs για HELLENiQ Energy: Γιατί βλέπει άνοδο 19% με όπλο τα περιθώρια διύλισης
- Προσπάθησαν να περάσουν σφαίρες και λαθραία τσιγάρα από την Τουρκία – Πως τους έπιασε το Τελωνείο της Μυτιλήνης
- ΕΕ: «Μάχη» για την αποφυγή νέων δασμών Τραμπ – Συνάντηση για την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τις ΗΠΑ
- Metlen: Αύξησε τη short θέση της η Qube Research

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.