ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αρνητικό ήταν το αποτέλεσμα σε όλα τα δείγματα του ύποπτου κρούσματος κορωνοϊού, σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε απόψε το Υπουργείο Υγείας από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου.
Η ασθενής η οποία παρουσιάζει βελτιωμένη κλινική κατάσταση, θα παραμείνει σήμερα για νοσηλεία, για προληπτικούς λόγους.
Το υπουργείο Υγείας ανέφερε ότι σε μικρό αριθμό ατόμων, που ταξίδεψαν στη συγκεκριμένη πτήση από Κίνα και κατά την εξέτασή τους από τους επαγγελματίες υγείας του Αεροδρομίου Λάρνακας βρέθηκαν ασυμπτωματικοί, δόθηκαν συγκεκριμένες οδηγίες για μέτρα προφύλαξης και αυτό-παρακολούθησης για τις επόμενες 14 μέρες.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανδρουλάκης για επέτειο Marfin: Δεκαέξι χρόνια από την ωμή δολοφονική επίθεση το συλλογικό τραύμα παραμένει ανοιχτό
- FT: Οι αεροπορικές «κόβουν» 2 εκατ. θέσεις από τις πτήσεις του Μαΐου λόγω της έλλειψης καυσίμων
- Ρουμανία: Υπερψηφίστηκε η πρόταση μορφής – Κατέρρευσε η κυβέρνηση του Ίλιε Μπολοζάν
- Ανοιχτή η πρόκριση στο Emirates
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.