• Κοινωνία

    Και τρίτος προφυλακιστέος για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη

    Διαδηλωτές έχουν ανάψει φωτιές κατά την διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας κατοίκων και συλλογικοτήτων κατά της αστυνομικής βίας, στην Νέα Σμύρνη, Τρίτη 09 Μαρτίου 2021. Επεισόδια ξέσπασαν κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης όπου κατευθυνόταν η πορεία που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τα περιστατικά βίας από αστυνομικούς την περασμένη Κυριακή στην πλατεία. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ


    Το δρόμο για τη φυλακή παίρνει και ο τρίτος κατηγορούμενος για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του 28χρονου αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη.

    Μετά από πολύωρη απολογία και μία μαραθώνια διάσκεψη, ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν προφυλακιστέο τον 22χρονο. Είχε συλληφθεί λίγες ώρες μετά τη δολοφονική απόπειρα όταν ο νεαρός εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης για να δηλώσει την απώλεια της ταυτότητας του, η οποία είχε ήδη βρεθεί στο δρόμο, λίγα μέτρα μακριά από τον σοβαρά τραυματισμένο ειδικό φρουρό.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο 22χρονος αρνήθηκε τη συμμετοχή του στην άγρια επίθεση εναντίον του αστυνομικού.

    Οι άλλοι 2 κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν σήμερα για συμμετοχή στα επεισόδια αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

    Διαβάστε επίσης:

    Προφυλακιστέος ο 23χρονος κατηγορούμενος για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη

    Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 30χρονος ελληνοϊρακινός για τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης



    ΣΧΟΛΙΑ