• Top Stories

    Καβγάς μεταξύ Παπαδημούλη – Άδωνι στο Twitter

    • NewsRoom
    Άδωνις Γεωργιάδης. Αντιπρόεδρος ΝΔ

    Άδωνις Γεωργιάδης


    Καβγάς ξέσπασε στο Twitter μεταξύ του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και του Δημήτρη Παπαδημούλη, με αφορμή ανάρτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τον τραγικό θάνατο στην Καλαμάτα του 53χρονου εικονολήπτη, Κώστα Θεοδωρακάκη.

    Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του δημάρχου Παναγιώτη Νίκα, έγραψε «ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, που έκανε χθες τη θλιβερή δήλωση πως ο «σαιτοπόλεμος» πρέπει να συνεχιστεί, «γιατί είναι στο DNA των Μεσσήνιων», είναι μεταξύ των 50 «αρίστων», που υπέγραψαν για την υποψηφιότητα του @kmitsotakis για την Προεδρία της ΝΔ. Να τον χαίρονται…».

    Άμεση ήταν η απάντηση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος έγραψε στον Δημήτρη Παπαδημούλη «περαστικά και Χριστός Ανέστη…», συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μια φωτογραφία του Παύλου Πολάκη να πυροβολεί.

    Στην συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε «επειδή βλέπω διάφορους Συριζαίους τύπου @papadimoulis και βγήκαν από το καβούκι τους και το παίζουν άνετοι, ας θυμηθούμε τί έχει πει ο Υπουργός τους που θα στηρίξουν την άλλη εβδομάδα…», αναρτώντας δημοσίευμα με δηλώσεις του Παύλου Πολάκη, σχετικά με τους πυροβολισμούς τους οποίους χαρακτήριζε επιβεβλημένους σε γάμους, βαφτίσεις και ιστορικές εκδηλώσεις.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τραγωδία στην Καλαμάτα: Για πλημμέλημα διώκονται οι 7 συλληφθέντες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δήμος Καλαμάτας: Πρέπει να εξεταστούν όλες οι παράμετροι για τη συνέχιση ή μη του εθίμου του Σαϊτοπόλεμου



    ΣΧΟΛΙΑ