ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα σαρακοστιανά ψώνια τους θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν οι πολίτες και σήμερα, ανήμερα Καθαρά Δευτέρα.
Η αγορά του Ρέντη θα είναι ανοικτή έως και το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας όπως και η Βαρβάκειος αγορά.
Τα αρτοποιία θα παραμείνουν ανοιχτά έως σήμερα το μεσημέρι για να διαθέσουν την παραδοσιακή λαγάνα.
Μάλιστα, η λαγάνα στη Θεσσαλονίκη φέτος θα πωλείται ακριβότερα σε ποσοστό από 10% έως και 50%.
Ακόμα, σήμερα θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές, οι φούρνοι, τα μίνι μάρκετ και τα ιχθυοπωλεία.
Όσο για το φετινό κόστος του σαρακοστιανού τραπεζιού, η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή εκτιμά πως θα φτάνει τα 60 ευρώ, λόγω της αύξησης κατά 7,79% στις τιμές των σαρακοστιανών εδεσμάτων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Καιρός: Συνεχίζεται η καλοκαιρία – Βροχές από το βράδυ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 21χρονο μοτοσικλετιστή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν εγκαταστάσεις στο νότιο Ιράν – «Παραβίαση εκεχειρίας» λέει η Τεχεράνη, πώς απάντησε ο Τραμπ
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Μετά τη Moody’s αναβάθμιση σε επενδυτική βαθμίδα BBB- και από την S&P Global Ratings
- Εθνική Τράπεζα: MoU με την Allianz για το 30% στην Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη και αποκλειστική συμφωνία bancassurance
- Τηλεθέαση: Ο νέος τρόπος μέτρησης μπορεί να αλλάξει δισεκατομμύρια σε NFL, Ολυμπιακούς Αγώνες και τηλεοπτικά δικαιώματα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.