Εντολή για κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για να αποφευχθεί μία νέα σιδηροδρομική τραγωδία, αυτή τη φορά στον προαστιακό σιδηρόδρομο, στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.
Μετά την εθνική τραγωδία στα Τέμπη, εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Σιδηροδρόμου κατήγγειλε σε δηλώσεις του ότι δεν υπάρχει φωτεινή σηματοδότηση ούτε σε αυτή τη διαδρομή του προαστιακού στην Αττική.
Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνης Ελευθεριάνος παρενέβη αμέσως και ανέθεσε στον εισαγγελέα Νίκο Στεφανάτο την κατεπείγουσα έρευνα.
Ο εισαγγελέας θα καλέσει σε κατάθεση άμεσα τον καταγγέλλοντα εκπρόσωπο των εργαζομένων και θα ζητήσει έγγραφα από την εταιρεία που έχει την ευθύνη λειτουργίας του Προαστιακού ώστε να διαπιστωθεί αν είναι αληθής η έλλειψη φωτεινής σηματοδότησης.
Εάν ναι, θα ερευνηθεί αν και από ποια πρόσωπα έχει ενδεχομένως διαπραχθεί το αδίκημα των επικίνδυνων παρεμβάσεων στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς που θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών.
Διαβάστε επίσης:
Τραγωδία στα Τέμπη: Παραδέχθηκε το λάθος του ο σταθμάρχης – Αντιμέτωπος με ισόβια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- MSCI Greece Standard: Καμία νέα εισαγωγή – Στις 8 οι μετοχές του δείκτη
- Αλίκη Μαρτίνου: Η τέχνη ιστορικά συνδέεται με τη φιλανθρωπία
- Η μεθανόλη στη ναυτιλία: Aπό το FuelEU και το EU ETS στη στρατηγική τοποθέτηση κεφαλαίου
- Το ράλι της 3E, το νέο deal Εξάρχου και Aktor, το big short στην Bylot και ο Τράμπ, το beef Βαρδινογιάννη – Γκάλι, τι αγοράζει ο Προκοπίου, το χωριό του Πιερρ και ο λαμπερός γάμος Δασκαλάκη – Χασιώτη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.