• Top Stories

    Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: Και δημόσια νοσοκομεία στη λίστα ακινήτων που παραχωρούνται στο Υπερταμείο!

    • NewsRoom
    νοσοκομειακοί γιατροί


    Στην καταγγελία ότι η κυβέρνηση μετά τους αρχαιολογικούς χώρους παραχωρεί στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων ακόμη και δημόσια νοσοκομεία προχώρησε η ΠΟΕΔΗΝ, η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι το με κωδικό 6.152 ακίνητο της λίστας δεν είναι άλλο από το νοσοκομείο «Γεννηματάς Θεσσαλονίκης».

    Η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει: «Με έκπληξη διαπιστώσαμε σήμερα ότι μετά τους αρχαιολογικούς χώρους η κυβέρνηση παραχωρεί στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων (Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε.) και Δημόσια Νοσοκομεία.

    » Το 6.152 ακίνητο από τα 10.119 συνολικά που παραχωρήθηκαν με το ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 2317 19 Ιουνίου 2018 είναι το Δημόσιο Νοσοκομείο «Γεννηματάς Θεσσαλονίκης». Φέρει Κωδικό Αριθμό Κτηματολογίου (ΚΑΕΚ) 190442650001-0-0.

    » Η έρευνα μας συνεχίζεται. Απ’ ότι φαίνεται υπάρχουν και άλλα Νοσοκομεία που παραχωρήθηκαν.

    » Αν είναι δυνατόν. Ασύλληπτο!!! Ένα Νοσοκομείο του Εθνικού Συστήματος Υγείας εκχωρείται για ξεπούλημα στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων. Τι σημαίνει αυτό; Ξεπουλιέται η Δημόσια Υγεία.

    » Να χαιρόμαστε μία αριστερή κυβέρνηση που ξεπουλάει τα πάντα. Νοσοκομεία που είναι ο πυρήνας του κοινωνικού κράτους, αρχαιολογικούς χώρους. Ότι βρει μπροστά της. Σημασία έχουν τα υπερπλεονάσματα και η καρέκλα της εξουσίας. Ντροπή».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Υπερταμείο: Κάνει πίσω μετά την κατακραυγή για τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαστούκι από ΝΔ: Απαντήσεις τώρα από την κυβέρνηση για τις μεταβιβάσεις μνημείων στο Υπερταμείο



    ΣΧΟΛΙΑ