ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής επικοινώνησε με τη διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. (του Ομίλου Ferrovie dello Stato Italiane Group-FSI) και ζήτησε η εταιρεία να καταβάλει από 1.000 ευρώ αποζημίωση στους επιβάτες χτεσινών δρομολογίων στον άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη-Αθήνα, για τη μεγάλη ταλαιπωρία τους.
Πράγματι, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. συμφώνησε να καταβάλει από 1.000 ευρώ στους επιβάτες των αμαξοστοιχιών 885 Καλαμπάκα-Αθήνα, I/C 54 (Αθήνα-Θεσσαλονίκη), I/C 55 (Θεσσαλονίκη-Αθήνα), I/C 56 (Αθήνα-Θεσσαλονίκη) και I/C 57 (Θεσσαλονίκη – Αθήνα).
Διαβάστε ακόμη:
Με παρέμβαση Μητσοτάκη 2.000 ευρώ αποζημίωση από την Αττική Οδό σε κάθε εγκλωβισμένο οδηγό
Καραμανλής για Αττική Οδό: Θα αποδοθούν ευθύνες και θα επιβληθούν κυρώσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δήμας: €2,5 εκ. την ημέρα θα στοιχίσει το άνοιγμα των διοδίων από τους αγρότες – Τα χρήματα πέφτουν στην πλάτη του Έλληνα φορολογούμενου
- Εορταστικό ωράριο: Τι ώρα κλείνουν σήμερα τα καταστήματα – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά
- Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτιαξε έπαυλη αξίας 29 εκατ. ευρώ στην Πορτογαλία!
- Ο «χάρτης» των πληρωμών και των ελαφρύνσεων το 2026 – Πότε θα δοθούν οι αυξημένες συντάξεις Ιανουαρίου